خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 01 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جان باختن 69 عابر پیاده بر اثر حوادث ترافیکی اصفهان

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 02 آذر 1402 - 10:12
رئیس پلیس راهور فرماندهی انتظامی استان اصفهان با اشاره به جان باختن 69 عابر پیاده در معابر شهری طی 7 ماهه سال جاری، سالمندان و کودکان را بیشترین عابران پیاده جان باخته در معابر شهری طی این مدت عنوان کرد.
نفر،جان،عابران،شهرستان،پياده،اصفهان،باخته،رانندگان،بزرگراه،ر ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، سرهنگ علی‌اصغر زارع اظهار داشت: در 7 ماهه سال جاری 69 نفر عابر پیاده در معابر شهری استان اصفهان بر اثر حوادث ترافیکی جان باختند که 20 نفر آنان زن و 49 نفر مرد بودند.
وی بیشترین عابران جان باخته در معابر شهری را سالمندان و کودکان عنوان کرد و گفت: از مجموع کل عابران جان باخته در معابر شهری استان 39 نفر 65 سال به بالا و 8 نفر 2 تا 15 سال بودند که در این خصوص به خانواده ها توصیه می‌کنیم بیشتر از همیشه مراقب این دو قشر باشند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان اصفهان بیان کرد: شهرستان اصفهان با 29 نفر، شهرستان خمینی‌شهر 8، شهرستان نجف‌آباد با 6 نفر، شهرستان کاشان با 6 نفر، شهرستان شاهین‌شهر و میمه با 5 نفر و شهرستان لنجان با 4 نفر بیشترین عابران جان باخته در حوادث ترافیکی 7 ماهه سال جاری را داشتند.
وی بیش‌ترین روز جان باختن عابران پیاده را چهارشنبه و بیشترین ساعات را 18 تا 20 عنوان و تصریح کرد: 90درصد این عابران در راه های اصلی و 10 درصد در بزرگراه جان باخته بودند.
زارع با اشاره به سهم تقصیر رانندگان خودروهای عبوری در جان باختن 68 نفر از عابران پیاده خاطرنشان کرد: عدم توجه به جلو از سوی رانندگان علت وقوع این حوادث بود که این موضوع تلنگر و هشداری جدی به رانندگانی است که در هنگام رانندگی تمام حواس خود را به جلو معطوف نمی‌کنند.
وی صحبت کردن، پیامک زدن و تماشای صفحات مجازی گوشی تلفن همراه در هنگام رانندگی با سرعت بالا، تعویض موج رادیو و آهنگ دستگاه پخش، صحبت کردن با سرنشینان، نگاه کردن به اطراف و رانندگی با حالت عصبانیت و پرخاشگری را از جمله دلایل عدم توجه به جلوی رانندگان عنوان و بیان کرد: رانندگان باید بدانند در همان لحظه که نگاه خود را از جلو برمی‌دارند عابری ممکن است از مقابل خودروی آنها که با سرعت بالا در حرکت است رد شود و همین عدم توجه و دقت به جلوی آنها یک عمر پشیمانی ببار بیاورد.
رئیس پلیس راهور فرماندهی انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه تنها یک نفر از عابران پیاده جان باخته به علت سهل انگاری وعبورناگهانی از بزرگراه مقصر تشخیص داده شد، گفت: شهروندان نیز باید این نکته را مد نظر داشته باشند که عبور آنان از بزرگراه برابر قانون ممنوع است و باید حتماً از پل های عابر پیاده برای رد شدن از بزرگراه استفاده کنند.
انتهای پیام/163/.