خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بودجه 1403 امروز با نامه رئیسی به مجلس داده می شود/ افزایش حقوق کارکنان 18درصد و بازنشستگان 20درصد خواهد بود- فیلم پخش زنده تسنیم

تسنیم | چند‌رسانه‌ای | سه شنبه، 30 آبان 1402 - 19:44
سخنگوی اقتصادی دولت گفت: افزایش حقوق 18درصدی برای کارکنان و 20درصدی نیز برای بازنشستگان در بودجه سال 1403 در نظر گرفته شده است.
بودجه،مجلس،دولت

بودجه ۱۴۰۳ امروز با نامه رئیسی به مجلس داده می‌شود/ افزایش حقوق کارکنان ۱۸درصد و بازنشستگان ۲۰درصد خواهد بود
۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۴
سخنگوی اقتصادی دولت گفت: افزایش حقوق ۱۸درصدی برای کارکنان و ۲۰درصدی نیز برای بازنشستگان در بودجه سال ۱۴۰۳ در نظر گرفته شده است.
سید احسان خاندوزی سخنگوی اقتصادی دولت در نشست خبری امروز، سه‌شنبه، با خبرنگاران بیان کرد: با توجه به تغییر قانون برای تقدیم بودجه، دولت مکلف شده بود که کلیات و جداول اصلی و احکام درآمدی و هزینه‌ای را در آبان‌ماه تقدیم مجلس کند؛ البته مجلس برای تعیین تکلیف برنامه تقاضای تعویق داشت و امروز تا دقایقی دیگر بودجه 1403 با نامه رئیس‌جمهور به مجلس ارسال خواهد شد.