خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتوبوس‌های جدید به تهران می‌آیند

مشرق | اقتصادی | سه شنبه، 30 آبان 1402 - 13:06
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از اضافه شدن ۴۸ دستگاه اتوبوس نو به ناوگان حمل و نقل عمومی خبر داد.
دستگاه،اتوبوس،تحويل،تهران،اتوبوسراني،ناوگان

به گزارش مشرق، مهدی علیزاده با اعلام این خبر گفت: ۲۵ دستگاه اتوبوس نو از شرکت تولید کننده «اسنا» تحویل گرفتیم که با احتساب ۲۳ دستگاه پارت قبلی تا کنون ۴۸ دستگاه از قرارداد پانصد دستگاهی با این تولید کننده تحویل شده است.
وی با تأکید بر اینکه با همکاری شرکت های طرف قرارداد امیدواریم تحویل اتوبوس ها با سرعت بیشتری انجام شود، ادامه داد: برای خرید ۳۰۴۰ دستگاه اتوبوس از محل تولیدات داخلی قراردادی بالغ بر ۲۸ هزار میلیارد تومان با همت شهردار تهران و شورای شهر منعقد شده است که اتوبوس دیزلی با استاندار یورو ۵ و ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس برقی نیز خریداری شد.
مدیرعامل اتوبوسرانی تهران با بیان اینکه برای افزایش ناوگان و رسیدن به وضعیت ایده آل برای خدمات رسانی به شهروندان استفاده از تمام ظرفیت ها استفاده می کنیم، افزود: بر اساس اهداف تعیین شده برای سال ۱۴۰۲، امیدواریم تا از طریق بازسازی و نوسازی، تعداد ناوگان فعال اتوبوسرانی به حدود ۴۷۰۰ دستگاه افزایش یابد و طبق برنامه چهارم تحول و پیشرفت شهر تهران این تعداد تا پایان سال ۱۴۰۴ می بایست به ۷۵۰۰ دستگاه برسد.