خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 10 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیش از ۴۱ هزار قرارداد اجاره در سامانه املاک و مستغلات ثبت شد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | سه شنبه، 30 آبان 1402 - 12:29
معاون مسکن وزیر راه گفت: تاکنون ۴۱ هزار و ۴۲۷ قرارداد اجاره در سامانه املاک و مستغلات ثبت شده است.
سامانه،املاك،مشاوران

هادی عباسی‌اصل معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی درباره میزان ثبت‌نام متقاضیان در سامانه املاک و اسکان افزود: تاکنون ۴۱ هزار و ۴۲۷ قرارداد بین موجران و مستاجران در سامانه قرارداد‌ها که برای ثبت معاملات املاک و مستغلات توسط وزارت راه و شهرسازی راه‌اندازی شده، منعقد شده است.
وی خاطرنشان‌کرد: هم‌اکنون برای همه این قرارداد‌ها کد رهگیری صادر شده و بهایی از متعاملان دریافت نشده است.
معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی ادامه‌داد: صدور کد رهگیری در سامانه املاک و مستغلات برای قرارداد‌های اجاره رایگان است و در آینده نزدیک نیز امکان اینکه مشاوران املاک بتوانند از این سامانه استفاده کنند، فراهم می‌شود.
عباسی‌اصل تاکید کرد: مشاوران املاکی که دارای مجوز هستند می‌توانند از این سامانه برای ثبت قرارداد‌ها استفاده کنند.
وی تصریح‌کرد: هم مردم و هم مشاوران املاک امکان ثبت معاملات خود در این سامانه به نشانی srem.ir را دارند.