خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتقاد نماینده شوشتر به مزایده ۲۰۰۰۰ هکتار اراضی کشت و صنعت کارون و شوشتر

ایسنا | سیاسی | دوشنبه، 20 خرداد 1398 - 13:05
یک عضو هیات رییسه کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس مدعی شد: وزیر اقتصاد و رییس کل بانک کشاورزی دستور چاپ آگهی فروش ۲۰۰۰۰ هکتار اراضی کشت و صنعت کارون و شوشتر که متعلق به مردم است را صادر کرده‌اند.
مجلس،شوشتر،رييس،كميسيون،وزير،رييسه،كارون،آگهي

یک عضو هیات رییسه کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس مدعی شد: وزیر اقتصاد و رییس کل بانک کشاورزی دستور چاپ آگهی فروش ۲۰۰۰۰ هکتار اراضی کشت و صنعت کارون و شوشتر که متعلق به مردم است را صادر کرده‌اند.
به گزارش ایسنا، سهراب گیلانی در تذکر شفاهی در جلسه علنی امروز (دوشنبه) مجلس خواستار پرداخت غرامت سیل به مردم سیل‌زده، ساخت منازل و بهسازی روستاهای سیل‌زده و اصلاح و تکمیل آبرسانی مسیرهای مناطق سیل زده شد.
وی از رییس‌جمهور خواست برای سرعت گرفتن این روند دستورات جدید دهد.
نماینده مردم شوشتر در مجلس در تذکری به وزیر بهداشت از وی خواست تا توافقات انجام شده قبل از خود را اجرایی کند اما به دلیل اجرا نشدن پروژه‌های ۱۱ گانه بهداشت و درمان شهرستان گتوند نسبت به این مسئله انتقاد داشت.
عضو هیات رییسه کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس با انتقاد به عملکرد وزیر اقتصاد و رییس بانک کشاورزی، گفت: این دو عزیز اخیراً بدون تفکیک ۲۰۰۰۰ هکتار از اراضی کشت و صنعت کارون و شوشتر که متعلق به مردم دیمچه شوشتر و منابع ملی است، برای چهارمین بار بدون در نظر گرفتن حق مسلم آنان، آگهی مزایده فروش این زمین‌ها را منتشر کرده‌اند.
از رییس قوه قضاییه و رییس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس می‌خواهم به این پرونده رسیدگی قضایی شود تا از این فساد مسلم جلوگیری شود.
انتهای پیام