خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هیچ‌یک از محور‌های شریانی بر اثر سیل و بارندگی مسدود نیست/مسافران هشدار‌ها را جدی بگیرند

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 29 آبان 1402 - 16:15
مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: در حال حاضر تمامی محور‌های شریانی با توجه به بارش باران و برف باز است اما مسافران از سفر‌های غیرضروری بپرهیزند.
–،بارش،باران،مركز،مديريت،تهران،كشور،حدفاصل

ایمان محرابی نیا، مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: در حال حاضر هیچ یک از محورهای شریانی و اصلی در شهرهایی که امروز شاهد بارش باران و رگبار و رعد وبرق بودند مسدود نیست و خوشبختانه با همراهی نیروهای راهداری تا به امروز محوری مسدود نشده است.
به گفته مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور تردد از محور چالوس و آزادراه تهران – شمال مسیر (رفت و برگشت) از ساعت ۶ الی ۱۶ ممنوع است و شاهد ترافیک نیمه سنگین در محور هراز مسیر (رفت و برگشت) محدوده سه راهی چلاو و ترافیک سنگین در آزادراه قزوین – کرج – تهران حدفاصل حسین آباد تا گلشهر و حدفاصل مهر ویلا تا پل کلاک هستیم.
او در خصوص آخرین وضعیت جوی محور‌ها گفت: بارش برف و باران در برخی از محور‌های استان‌های کردستان، کهکیلویه و بویراحمد، زنجان، اصفهان و چهارمحال و بختیاری و بارش باران در برخی از محور‌های استان‌های تهران، البرز، گیلان، قم، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، ایلام، همدان، کرمانشاه، لرستان، مرکزی، فارس، خوزستان و بوشهر گزارش شده است.
او افزود: مسافران از انجام سفر‌های غیر ضروری پرهیز کرده و در صورت انجام سفر با تجهیزات کامل وارد جاده‌ها شده و آخرین وضعیت محور‌ها را از طریق مرکز مدیریت راه‌های کشور مطلع شوند.