خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خودرو‌های توقیفی و رسوبی در زنجان تعیین تکلیف شود - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 29 آبان 1402 - 14:41
رئیس کل دادگستری استان زنجان بر لزوم تعیین تکلیف خودروهای توقیف شده و رسوبی تأکید کرد و گفت: فهرستی از همه پارکینگ ها و خودروهایی که در آنجا وجود دارد استخراج و گزارش شود.
زنجان،دادگستري،استان،قرار،دستور،رسوبي،برحق،فرجي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان ، به نقل از روابط عمومی دادگستری استان زنجان، حجت‌الاسلام علی فرجی، رئیس‌کل دادگستری زنجان برحق به همراه دادستان مرکز استان و رئیس حفاظت اطلاعات دادگستری استان، امروز با حضور سرزده در انبار و پارکینگ شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر زنجان از خودرو‌های رسوبی در این پارکینگ بازدید و اسناد مدارک خودروها را مورد بررسی قرار داد.
حجت‌الاسلام فرجی برحق رئیس‌کل دادگستری استان زنجان در حاشیه این بازدید اظهار داشت: بنا به دستور رئیس قوه قضائیه مبنی بر اینکه وضعیت همه پارکینگ‌های محل نگهداری وسایل نقلیه توقیفی باید بررسی شود و همچنین در راستای پیگیری حقوق عامه و نظارت بر نگهداری اموال متعلق به بیت‌المال این موضوع به طور مستمر رصد و در دستور کار قرار گیرد.
وی گفت: تلاش شود در تعیین تکلیف خودروها و فروش مزایده آن‌ها تسریع شود و ثانیاً خودروهایی که در فضای باز بدون پوشش قرار دارند تدبیری شود که در معرض تضییع قرار نگیرند.
رئیس‌کل دادگستری استان زنجان با بیان اینکه فهرستی از همه پارکینگ‌ها و خودروهایی که در آنجا وجود دارد استخراج و گزارش شود، مطرح کرد: پارکینگ‌های خودرویی و تعیین تکلیف خودرو‌های رسوبی که بعضاً به جهت چندین دستور قضایی در پرونده مختلف از سوی حوزه‌های قضایی مختلف توقیف هستند، سامان‌دهی فوری شود.
انتهای پیام/