خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آزادی 208 زندانی جرایم غیرعمد گلستانی با کمک خیران

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 29 آبان 1402 - 12:42
مدیر نمایندگی ستاد مردمی دیه استان گلستان گفت: 208 زندانی جرایم غیرعمد گلستانی با کمک خیران آزاد شدند.
استان،غيرعمد،ديه،ستاد،زنداني،بدهي،تومان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، حمید وسکویی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به حمایت‌های انجام شده از زندانیان و خانواده‌های آنان، اظهار داشت:از ابتدای سال تاکنون ستاد دیه با کمک خیران توانست زمینه آزادی 208 زندانی جرایم غیرعمد و مالی را فراهم کند.
وی افزود: در 7 ماهه نخست امسال 208 زندانی غیرعمد معسر، با بدهی بیش از 388 میلیارد تومان از زندان‌های استان آزاد شدند و شاکیان مبلغ 174 میلیارد تومان از این بدهی را بخشیدند.
مدیر نمایندگی ستاد مردمی دیه استان گلستان تصریح کرد: 7 میلیارد و 319 میلیون و 100 هزار تومان نیز با کمک مردم و خیرین از طریق ستاد دیه استان و کشور پرداخت شد و بقیه بدهی از طریق اعطای تسهیلات، صندوق خسارت‌های بدنی، نقدینگی و اعسار به تقسیط محکومان تأمین شد و مددجویان غیرعمد از زندان‌های استان آزاد شدند.
وسکویی با اشاره به اینکه هم اکنون 126 زندانی غیرعمد و نیازمند در زندان‌های استان چشم انتظار کمک هستند، گفت: مردم نوعدوست و خیرین نیک‌اندیش می‌توانند با پرداخت هر مبلغی از طریق کد دستوری #7777*780* و انتخاب کد استان یا واریز وجه به شماره کارت 6037991899938439 یا شماره حساب 0106002975005 به نام ستاد دیه استان، در این کار خیر مشارکت کنند.
انتهای پیام/581/