خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وعده 48 ساعته صنیعی‌فر برای مشخص شدن وضعیت نساجی

تسنیم | ورزشی | دوشنبه، 20 خرداد 1398 - 12:44
فرهاد صنیعی‌فر، مالک باشگاه نساجی قائمشهر اعلام کرد که وضعیت این باشگاه برای فصل آینده تا 48 ساعت دیگر مشخص خواهد شد.
نساجي،باشگاه،فصل،آينده

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در حالی که اکثر تیم‌های لیگ برتری فعالیت‌شان را در فصل نقل‌وانتقالات آغاز کرده‌اند، باشگاه پُرطرفدار نساجی قائمشهر هنوز اقدامی برای فصل آینده انجام نداده و این در حالی است که سرمربی این تیم هم مشخص نشده است.
علاوه بر این در هفته‌های اخیر هم شایعاتی در مورد عدم تمایل مالکان این باشگاه به تیمداری مطرح شد.
فرهاد صنیعی‌فر، مالک باشگاه نساجی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در مورد وضعیت مبهم نساجی و اینکه آیا آنها قرار است همچنان در فصل آینده تیمداری کنند، گفت: تا 48 ساعت دیگر همه چیز مشخص خواهد شد.
بهتر است کمی صبر کنید.
ما تا دو روز دیگر همه چیز را اعلام خواهیم کرد.
وی در خصوص اینکه گفته می‌شود مهدی تارتار به‌عنوان سرمربی جدید نساجی انتخاب خواهد شد، تصریح کرد: اجازه بدهید که همه چیز را در دو روز آینده اعلام کنیم.
انتهای پیام/