سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هوای کیش بهاری‌ می‌شود - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 27 آبان 1402 - 17:13
رئیس اداره هواشناسی کیش گفت: به دنبال بارش های اخیر و ورود سامانه بارشی جدید به این منطقه از اواسط هفته، دمای هوا در کیش کاهش یافته و هوا بهاری می شود.
كيش،شاهد،بارشي،بهرامي،هواشناسي

محمود بهرامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم، اظهار داشت: بر اساس تحلیل نقشه‌ها و پیش‌بینی‌های صورت گرفته، احتمالا دما بین دو تا چهار درجه کاهش خواهد یافت.
وی در خصوص وضعیت جوی و دریایی کیش در روزهای آینده هم، گفت: با ورود سامانه بارشی جدید، احتمالا شاهد اعمال محدودیت‌هایی در فعالیت شناورهای سبک باشیم که مراتب اطلاع‌رسانی خواهد شد.
رئیس اداره هواشناسی کیش خاطرنشان کرد: طبق داده‌های هواشناسی فعالیت سامانه بارشی احتمالا از اواسط روز دوشنبه در منطقه کیش آغاز خواهد شد و به دنبال آن شاهد بارش باران ، وزش باد و مواج شدن دریا خواهیم بود.
بهرامی میزان بارش صورت گرفته در کیش در هفته گذشته را حدود 25 میلی‌لیتر اعلام کرد و افزود: امیدواریم شاهد تداوم بارش‌ها در کیش و بهبود شرایط در جزیره باشیم.
انتهای پیام/7558/