خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مراسم نکوداشت غلامحسین شکوهی چهره ماندگار تعلیم و تربیت ایران در خوسف برگزار شد

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 27 آبان 1402 - 15:42
مراسم نکوداشت غلامحسین شکوهی، چهره ماندگار تعلیم و تربیت ایران به مناسبت هفته فرهنگی خوسف صبح امروز با حضور جمعی از مسئولان استان و شهرستان در خوسف برگزار شد.
تربيت،تعليم،اسلامي،حوزه،خوسف،شكوهي،خاصي،پرورش،آموزش،كشور،خرا ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سیدعلیرضا موسوی‌نژاد، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی صبح امروز در مراسم نکوداشت پدر تعلیم و تربیت ایران، استاد غلامحسین شکوهی اظهار داشت: علم، مهمترین نقش را در بحث هدایت و راهبری جامعه به‌عهده‌ دارد و اگر تربیت مبتنی بر فطرت انسان باشد به اوج می‌رسد و اگر با طبیعت انسان همسو باشد کمک می‌کند که بتواند پله‌های کمال را طی کند اما اگر در مخالفت باشد موفق نخواهد شد.
وی افزود: عواملی شتاب‌دهنده در تحقق این نوع تربیت تأثیر می‌گذارند.
این عوامل و یکی از مصداق‌های عینی که دکتر شکوهی از آن یاد می‌کند، توجه به استعدادها و تلاش برای شکوفایی آن است.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی بیان کرد: کسی که در عرصه تعلیم و تربیت کار می‌کند با یک رفتار نادرست ممکن است به جایی برسد که مصداق «بِأَيِّ ذَنْبٍ قُتِلَتْ» شود.
موسوی‌نژاد گفت: افتخار است که در مکانی هستیم که از این عرصه شخصیتی سر بر آورده است که اولین وزیر آموزش و پروش نظام جمهوری اسلامی می‌شود و امیدواریم خداوند کمک کند تا بتوانیم در مسیر تعلیم و تربیت اسلامی قدم برداریم.
امام صادق(ع) چهار هزار شاگرد را در علوم مختلف تربیت کردند
محمدرضا طالبی نیز در این مراسم اظهار داشت: تعلیم و تعلم از اهداف بزرگان، انبیاء و ائمه اطهار(ع) است.
پیامبر اسلام(ص) علم‌آموزی و دانش را به یک سن خاصی، طیف خاصی، مقطع خاصی، عمر خاصی، جنس خاصی و غیره محدود نکرده است و در روایات داریم که امام صادق(ع) چهار هزار شاگرد را در علوم مختلف تربیت کردند.
وی گفت: از ابتدای انقلاب اسلامی، نظام تعلیم و تربیت با اهداف و آرمان‌های آن پرورش پیدا کرد.
قوانین و سیاست‌گذاری‌های نظام آموزشی از همان ابتدای پیروزی انقلاب انجام شد و سند چشم‌انداز و سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه تعلیم و تربیت یکی از افتخارات این حوزه است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: نقشه جامع علمی کشور تدوین و اجرایی شده است و در برنامه توسعه پنجم کشور برای حوزه تعلیم و تربیت، اعتبارات خوبی دیده شده است.
تولید علم باعث رشد هر جامعه‌ای می‌شود و تربیت نیز جزو شروط پیشرفت هر جامعه به‌حساب می‌آید.
وی با بیان اینکه تعلیم و تربیت بود که انقلاب اسلامی را از وابستگی نجات داد، افزود: اگر این تربیت اسلامی و تعلیم و تعلم را نداشتیم و شاهد اجرای آن به بهترین وجه نبودیم الآن تولید علمی نداشتیم که نتیجه آن انرژی هسته‌ای شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت: اگر تعلیم و تربیت نبود و رشد علمی را همراه نداشت ما در حوزه دفاعی و نظامی، کارمان به اینجا نمی‌رسید که هیچ ابرقدرتی جرئت ندارد کوچکترین تعرض را به جمهوری اسلامی داشته باشد و در حوزه پزشکی جزو کشورهای اول جهان هستیم و همه این‌ها نتیجه تعلیم و تربیت صحیح و اسلامی است.
وی با بیان اینکه استاد شکوهی یکی از مفاخر بزرگ حوزه تعلیم و تربیت است، افزود: کسی بود که رویکرد و فرهنگش متأثر از فرهنگ غرب نشد و بعد از کسب مدارک علمی خود به کشور خود بازگشت و مردم و جامعه اسلامی از علم و ایمانش بهره‌مند شدند.
ای‌کاش بسیاری از تحصیل‌کنندگان که نظام و کشور برای آنان هزینه کرد و به مدارج عالی رسیدند، این احساس تکلیف را می‌داشتند و به کشور برمی‌گشتند و به مردم خدمت می‌کردند.
استاد شکوهی یکی از مفاخر بزرگ حوزه تعلیم و تربیت است
سیدعلی حسینی نیز در این مراسم اظهار داشت: خوسف شهری به‌بلندای تاریخ تعلیم و تربیت، فرهنگ و اصالت است و به مهمان‌نوازی شهرت دارد و مردمانی قانع و سخت‌کوش در این سرزمین زندگی می‌کنند.
خوسف دیار عالمان معلم و استادان متعلم است.
وی با بیان اینکه غلامحسین شکوهی نخبه فرهنگی و چهره ماندگار تعلیم و تربیت است، اضافه کرد: قلم‌هایش پرتیراژ و نفسش مسیحایی بود که شاگردان را به دور حلقه معرفت و تعلیم و تربیت جمع کرد و تا پایان عمرش از یادگرفتن، فاصله نگرفت.
فرماندار خوسف بیان کرد: اعتقاد به آموزه‌های دینی و اسلامی بخشی از شخصیت خودساخته و فرهیخته این شخصیت بزرگ است.
وی به باورها و سنت‌ها و میراث فرهنگی هر منطقه اعتقاد داشت و همه کوشش‌هایش ریشه در باورهای دینی و ملی ما دارد و سبب شد دکتر شکوهی پایبند به این منطقه باشد.
محمدحسین خسروی عیلکی، مدیر آموزش و پرورش شهرستان خوسف نیز در این مراسم ابراز کرد: شهرستان خوسف علاوه بر داشتن معادن بسیار، مفتخر به وجود بزرگان و مفاخر بسیاری است.
وی گفت: خودباوری و هویت و اصالت را بین دانش‌آموزان این منطقه افزایش خواهیم داد تا در جای‌پای دکتر شکوهی‌ها قدم بگذارند و افتخارآفرین شوند.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان خوسف افزود: دانش‌آموزان امروزی را باور داریم و هیچ چیز از دکترشکوهی‌ها کم ندارند و می‌توانند به این مقام دست یابند و به توانمندی‌های خود پی ببرند.
انتهای پیام/252/+