خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پازل چند صد تکه ساماندهی پسماند در سیستان و بلوچستان

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 20 خرداد 1398 - 12:12
مردم و مسئولین زاهدان برای حل بخشی از معضل پسماند استان و فرهنگ سازی پسماند های خانگی یکی از محله های حاشیه شهر زاهدان را پاکسازی کردند.
پسماند،استان،زيست،محيط،زاهدان،حاشيه،شهر،نظارتي،مديريت،محله،ف ...

مردم و مسئولین زاهدان برای حل بخشی از معضل پسماند استان و فرهنگ سازی پسماند های خانگی یکی از محله های حاشیه شهر زاهدان را پاکسازی کردند.
به گزارش ایسنا- وحید پورمردان مدیر کل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان گفت: مشکل پسماندها در استان به ویژه حاشیه شهر زاهدان، موضوعی نیست که بشود آن را کتمان کرد اما راهکار آن جز فرهنگ سازی و همراهی و همنوایی کلیه دستگاه های اجرایی و نظارتی در استان، نیست.
وی افزود: طبق قانون مبحث پیگیری و مدیریت پسماند بر دوش ارگان هایی همچون شهرداری، سازمان مدیریت پسماند فرمانداری و سایر دستگاههای نظارتی است که فعالیت این ارگان ها به تنهایی کافی نبوده و مسئله پسماند را به یک پازل چند صد تکه بهم ریخته در استان تبدیل کرده است و حل این پازل نیازمند پویش سراسری و مردمی در استان بوده تا با فرهنگ سازی و ایجاد این احساس که هر فرد مسئول سلامت محیط و بهداشت جامعه است در راستای مدیریت پسماند های خانگی و مکان های عمومی یک گام اساسی برداشته شود .
پورمردان ادامه داد: در همین راستا و با عنایت به اینکه هفته محیط زیست امسال با شعار محوری کاهش آلاینده ها و پسماند، آسمان آبی، زمین سبز مزین شده است در اقدامی نمادین جهت برداشتن گامهای کوچک و پایدار و حل مشکل پسماند حاشیه شهر زاهدان انجمن حمایت از حقوق حیات وحش و حامیان محیط زیست شهرستان زاهدان با همکاری شهرداری منطقه 4، شرکت خدماتی سخت کوشان و دستگاههای نظارتی و اجرایی استان یکی از محله های حاشیه شهر را پاکسازی کردند .
مدیرکل حفاظت محیط زیست افزود: طبق هماهنگیهای انجام شده در این برنامه پزشکان انجمن مذکور با حضور در این منطقه و برگزاری کلاس های آموزشی در خصوص مدیریت پسماند و رعایت بهداشت عمومی و ویزیت رایگان پذیرای بیماران محله بودند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: این اداره کل به جد پیگیر ساماندهی وضعیت پسماند و نخاله های ساختمانی در حاشیه شهر های استان بوده و با متخلفین زیست محیطی در هر جایگاه و منسب دولتی و خصوصی برخورد خواهد کرد و از تمامی پویش های مردمی و اقدامات موثر در راستای کاهش معضلات محیط زیست استان حمایت کرده و از ابزار نظارتی نیز استفاده خواهیم کرد چراکه معتقدیم وضعیت فعلی شهرهای استان در شان مردم منطقه نیست..!
انتهای پیام