خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعداد مناطق شهرداری مشهد با موافقت وزارت کشور افزایش می‌یابد

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 20 خرداد 1398 - 12:02
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر مشهد از افزایش تعداد مناطق شهرداری مشهد با موافقت وزارت کشور خبر داد.
شهرداري،مصوبه،شوراي،شهر،گندمي،مشهد

بتول گندمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس با اشاره به مصوبه شورای شهر مشهد مبنی بر افزایش تعداد مناطق شهرداری به 17 منطقه اظهار داشت: اجرایی شدن این مصوبه نیازمند اخذ تاییدیه از سوی وزارت کشور بود که در نهایت پس از بررسی‌های لازم و ارائه دلایل توجیهی از سوی شورای شهر و شهرداری به استانداری نامه به وزارت کشور ارسال شده است.
گندمی از موافقت وزارت کشور با این مصوبه شورای شهر مشهد خبر داد و گفت: براساس پیش‌بینی‌های انجام شده، در سال 98 منطقه 9 شهرداری، به دو منطقه 9 و 17 تقسیم می‌شود، همچنین شهرداری برنامه خود به منظور ادامه اجرای این مصوبه و تقسیم‌بندی سایر مناطق در سال‌های آتی همزمان با ارائه بودجه سنواتی برنامه خود را به شورا اعلام می‌‌کند.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و فناوری اطلاعات شورای شهر مشهد افزود: معاونت برنامه‌ریزی و سازمان فاوای شهرداری نیز در حال انجام اقدامات زیرساختی لازم هستند.
گندمی خاطرنشان کرد: براساس مصوبه شورا تقسیم مناطق نباید هزینه و بار مالی به شهرداری و مدیریت شهری تحمیل کند، در همین راستا شهرداری باید از ساختمان‌ها، امکانات، تجهیزات خود، متناسب با وضع موجود، بهره ببرد و در حوزه نیروی انسانی نیز از ظرفیت‌های شهرداری استفاده می‌شود.
انتهای پیام/ح