خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عبور پیک مصرف برق از ۵۳ هزار مگاوات

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 20 خرداد 1398 - 12:01
روز گذشته در پی افزایش دما در نقاط مختلف کشور و استفاده هرچه بیشتر از سیستم‌های سرمایشی، پیک مصرف از مرز ۵۳ هزار مگاوات عبور کرد.
مگاوات،برق،مصرف،پيك،گذشته،روز

وزارت نیرو اعلام کرد؛
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از وزارت نیرو (پاون)، در پی افزایش دما در نقاط مختلف کشور و استفاده هرچه بیشتر از سیستم‌های سرمایشی، پیک مصرف در نوزدهمین روز خرداد امسال از مرز ۵۳ هزار مگاوات عبور کرد.
ظهر روز گذشته پیک مصرف در ساعت ۱۵:۱۶ دقیقه به ۵۳ هزار و ۱۷۶ مگاوات رسیده بود که این رقم در مقایسه با اوج مصرف مدت مشابه سال گذشته، بیش از چهار هزار مگاوات افزایش پیدا کرده است.
روز گذشته تمامی مبادلات برق کشور در زمان پیک حدود یک هزار و ۵۸۴ مگاوات بوده است که از این میزان یک هزار و ۲۵۹ مگاوات مربوط به صادرات و ۳۲۵ مگاوات مربوط به واردات برق بوده است.
همچنین در روز گذشته میزان ذخیره نیروگاه‌ها به دو هزار و ۴۲۵ مگاوات و مصرف برق صنایع به چهار هزار و ۵۰۲ مگاوات رسیده بود.
بیشتر بخوانید: حذف قبوض کاغذی تا پایان مهر ماه/ ۲۰ درصد هزینه قبض برق مشترکان کم مصرف کاهش می‌یابد
توان قابل تامین امسال حدود ۵۹ هزار مگاوات است و براساس پیش‌بینی‌های اولیه اوج مصرف برق تابستان به ۶۲ هزار مگاوات خواهد رسید که صنعت برق درصدد است با اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف و همکاری مردم بتواند با همان توان قابل تامین، پیک امسال را بدون خاموشی سپری کند.
انتهای پیام/
توان قابل تامین برق امسال حدود ۵۹ هزار مگاوات است