خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فیلم/ دفاع جانانه نماینده سابق پارلمان انگلیس از فلسطین و غزه

مشرق | چند‌رسانه‌ای | جمعه، 26 آبان 1402 - 11:43
غزه،اسرائيل،نماينده،نفعي

به گزارش مشرق، مجری می‌گوید اکثریت به این خاطر از آتش‌بس در غزه حمایت نمی‌کنند چون معتقدند این تنها به نفع حماس خواهد بود و موجب تجدیدقوای آن و حملات بیشتر علیه اسرائیل خواهد شد و آتش‌بس نفعی به حال مردم غزه ندارد.
اما مهمان برنامه در ادامه می‌گوید:
- مردم غزه در بزرگ‌ترین زندان روباز جهان زندگی می‌کنند، شب و روز بمباران می‌شوند و هزاران کودک کشته شده چطور می‌گویی آتش‌بس نفعی به حالشان ندارد.
- غزه در حقیقت یک اردوگاه بازداشت است که مردم آن نه حق خروج دارند و نه کسی حق ورود به این منطقه را دارد، آن‌ها تحت ظلم و جنایت‌های اسرائیل هستند و اسرائیل بزرگ‌ترین تروریست جهان است.
- چطور می‌توانی از اسرائیل دفاع کنی که بسیار بدتر از نازی‌هاست و مردم غزه را به خاک و خون کشیده است.
مجری در ادامه این نماینده را به یهودی‌ستیزی متهم می‌کند که این نماینده می‌گوید اصلا اینطور نیست و اکنون بسیاری از یهودیان هم به جمع حامیان آتش‌بس در غزه پیوسته‌اند.
این نماینده در پایان ویدیو می‌گوید تروریست واقعی خود اسرائیل است.