خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش پیونگ یانگ به تهدیدات آمریکا و متحدانش

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 25 آبان 1402 - 10:51
پیونگ یانگ در واکنش به تهدیدات آمریکا و متحدانش اعلام کرد با اقدامات نظامی تهاجمی‌تر به تهدیدات پاسخ می‌دهد.
كره،شمالي،آمريكا،نظامي،جنوبي،برگزار

خبرگزاری مرکزی کره شمالی (KCNA) گزارش داد، کره شمالی متعهد شده است به تهدیدات آمریکا و متحدانش با «اقدامات نظامی تهاجمی تر» پاسخ دهد.
دیروز نیروی هوایی آمریکا و کره جنوبی دوازدهمین دور مانور نظامی مشترک امسال را برگزار کردند.
در همین حال وزارت خارجه آمریکا از فروش احتمالی موشک‌های هوا به هوای AIM-۹X به کره جنوبی به منظور ارتقای توانایی این کشور در رویارویی با تهدید‌های فعلی و آینده خبر داد.
اواخر اکتبر، آمریکا و کره جنوبی رزمایش هوایی مشترکی را با مشارکت ۱۳۰ جنگنده به منظور شبیه‌سازی عملیات ۲۴ ساعته جنگی برگزار کردند.
این رزمایش با هدف آمادگی برای پاسخگویی فوری و سخت به هر گونه اقدام تحریک‌آمیز به خصوص از سوی کره شمالی برگزار شد.
این در حالی است که کره شمالی همکاری نظامی خود را با روسیه افزایش داده است و آمریکا و متحدان آسیایی آن این اقدام پیونگ یانگ را تلاشی برای تقویت قابلیت‌های نظامی خود در ازای حمایت تسلیحاتی از روسیه قلمداد کرده‌اند.
یادآور می‌شود کره شمالی دیروز آزمایش زمینی موتور‌های دارای سوخت جامد برای استفاده در نوع تازه‌ای از موشک‌های میان برد بالستیک را با موفقیت انجام داد.