خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز تولید خودروهای برقی در کشور از سال 1404

تسنیم | اقتصادی | چهارشنبه، 24 آبان 1402 - 14:45
معاون صنایع حمل و نقل وزارت صمت از تداوم واردات خودرو های برقی حداکثر تا پایان سال 1403 خبر داد و گفت بعد از آن محصولات برقی داخلی، تجاری سازی و عرضه می شوند.
برقي،توليد،واردات،داخلي،كشور

به گزارش خبرگزاری تسنیم، منوچهر منطقی با بیان این که برنامه واردات خودرو‌های برقی حداکثر تا پایان سال 1403 ادامه می‌یابد و بعد از آن محصولات برقی داخلی، تجاری سازی و عرضه می‌شوند گفت: برای اینکه تنوع محصولات برقی در کشور افزایش یابد و مشتریان حق انتخاب داشته باشند، ابتدا کار را با واردات خودروهای برقی آغاز کردیم اما به موازات آن بنا شد تا واردکننده ها به بحث انتقال فناوری هم توجه کنند بطوریکه بتوانند با همکاری کشور مبدا، تولید مشترک داشته باشند.
وی ادامه داد: روند برقی سازی خودروها از ده سال پیش در کشور آغاز شده است و برای همین ما امروز نمونه هایی از خودورهای برقی کاملا داخلی داریم که باید به تولید انبوه برسند.
منطقی با اشاره به رشد تولید خودرو از ابتدای سال جاری گفت: امسال 2 خودروساز بزرگ داخلی حدود 14 درصد و خودروسازان مونتاژی حدود 70 درصد رشد تولید داشتند، ضمن اینکه واردات هم در حال افزایش است و با ورود خودورهای کارکرده نیز بازار متعادل خواهد شد.
انتهای پیام/