خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

80 سازه غیرمجاز در دزفول تخریب شد

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 24 آبان 1402 - 13:50
دادستان دادسرای عمومی و انقلاب دزفول از تخریب و قلع و قمع 80 سازه غیرمجاز در اراضی زراعی سیاه منصور این شهرستان خبر داد.
اراضي،كاربري،زراعي،بنا

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، مهدی آماده، اظهار داشت: اراضی که سازه‌های غیرمجاز در آنها ساخته شده بود، 60 هزار مترمربع وسعت داشت و از طریق دیوارکشی و احداث بنا، تغییر کاربری شده بود.
به گفته وی، تمام سازه‌های بنا شده در اراضی مذکور صبح امروز در راستای تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها با دستور قضایی تخریب شد.
دادستان دادسرای عمومی و انقلاب دزفول با بیان این که با تغییر کاربری اراضی کشاورزی، صنعت کشاورزی و امنیت غذایی مردم در آینده به خطر خواهد افتاد، تاکید کرد: در حفظ کاربری اراضی زراعی هیچ‌گونه اغماضی وجود ندارد و با خاطیان برخورد قانونی می‌شود.
انتهای پیام/735/