خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش بیش از ۹ هزار واحدی شاخص کل بورس/ نقدینگی افراد حقیقی از بازار سرمایه خارج شد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | سه شنبه، 23 آبان 1402 - 14:24
کارشناس بازار سرمایه گفت: در معاملات امروز بازار سرمایه ۳۳۸ میلیارد تومان نقدینگی افراد حقیقی از بازار سهام خارج شد.
بازار،واحدي،نقدينگي،معاملات،منفي

در معاملات امروز ۲۳ آبان رقم خورد؛
محمد غفوری کارشناس بازار سرمایه گفت: در معاملات امروز بازار سرمایه شاخص کل بورس با کاهش ۹ هزار و ۷۸۴ واحدی در تراز ۲ میلیون و ۴۶ هزار واحدی ایستاد و شاخص کل هم وزن نیز با کاهش بیش از ۳ هزار واحدی در ارتفاع ۷۰۲ هزار و ۲۸۷ واحدی قرار گرفت.
این کارشناس بازار سرمایه در ادامه بیان کرد: امروز ارزش معاملاتی حدود ۴ هزار میلیارد تومانی رقم خورد و قدرت خرید در بازار منفی ۱.۷ درصد بود؛ همچنین امروز سرانه خرید افراد حقیقی ۲۵ میلیون تومان و سرانه فروش افراد حقیقی ۲۷ میلیون تومان رقم خورده است که در نهایت ۳۳۸ میلیارد تومان خروج نقدینگی از بازار را شاهد بودیم.
او در ادامه بیان کرد: در معاملات امروز بازار سهام ۷۰ درصد به عبارتی ۵۲۳ نماد در بازه منفی و ۳۰ درصد در وضعیت منفی به کار خود پایان دادند.
امروز صنعت نفت و گاز شاهد بیشترین میزان ورود نقدینگی و بیشترین خروج نقدینگی را هم صندوق‌های با درآمد ثابت به خود اختصاص دادند.