خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هاشمی: حمایت از ورزش زورخانه‌ای برای ما مهم است - تسنیم

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 23 آبان 1402 - 10:41
وزیر ورزش و جوانان گفت: ورزش زورخانه ای درآمدزا نیست و جمعی که سال هاست خدمت می کنند، کار خیریه انجام می دهند.
ورزش،پهلواني،وزير،كشور،رشته،دولت

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، کیومرث هاشمی وزیر ورزش و جوانان در نخستین همایش ملی ورزش زورخانه‌ای، کشتی پهلوانی و هنر مرشدی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: یکی از اقداماتی که در حضورم در دولت داشتم، حمایت از ورزش زورخانه‌ای بود.
این رشته درآمدزا نیست و جمعی که سال‌هاست خدمت می‌کنند، کار خیریه انجام می‌دهند.
ما در دولت با محرابیان (وزیر نیرو) صحبت کردیم تا هزینه آب و برق حدود هزار زورخانه کشور را رایگان کنیم که این اتفاق افتاد و ابلاغ شد.
وی با اشاره به توجه برای بخشیده شدن هزینه‌های گاز زورخانه‌های کل کشور بیان کرد: برای این مسئله با اوجی، وزیر نفت صحبت شده و قرار شد این مشکل را با مکاتبه با دولت حل کنیم.
همچنین باید بودجه‌ای برای مرمت و به‌روز شدن زورخانه‌ها، به‌ویژه زورخانه‌های قدیمی مهیا شود.
رشته ورزش زورخانه‌ای و پهلوانی باید تقویت شود و این مسئله نیاز کشور محسوب می‌شود.
مرام پهلوانی که در این رشته وجود دارد، باید به سایر رشته‌ها تعمیم داده شود.
وزیر ورزش و جوانان با اشاره به قدمت بالای ورزش کهن کشورمان خاطرنشان کرد: ورزش زورخانه‌ای حدود 950 سال و کشتی پهلوانی حدود 2 هزار و 500 سال سابقه دارد.
این ظرفیت خوبی محسوب می‌شود و باید از آن استفاده کنیم.
من به‌عنوان متولی ورزش کشور، حمایت از ورزش زورخانه‌ای و پهلوانی را وظیفه خودم می‌دانم.
ادامه دارد...