سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سفر هیئتی از مخالفان سوری به تل‌آویو و درخواست برای قرار دادن سوریه تحت قیمومیت بین‌المللی

ایسنا | بین‌الملل | دوشنبه، 20 خرداد 1398 - 10:50
منابع آگاه از سفر هیئتی از اپوزیسیون سوریه به تل‌آویو برای دیدار با مقامات رژیم صهیونیستی خبر دادند.
سوري،رژيم،صهيونيستي،مخالفان،عصام،زيتون،سوريه،سفر،ديدار

منابع آگاه از سفر هیئتی از اپوزیسیون سوریه به تل‌آویو برای دیدار با مقامات رژیم صهیونیستی خبر دادند.
به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای رأی الیوم، ایدی کوهن، تحلیلگر و شخصیت آکادمیک اسرائیلی با انتشار ویدیوئی از دیدار خود با عصام زیتون، از مخالفان سوری فاش کرد که یک هیئت از اپوزیسیون سوریه به ریاست عصام زیتون به منظور تقویت همکاری و هماهنگی میان طرفین به تل‌آویو سفر کرده است.
طبق گفته کوهن، قرار است که اعضای هیئت مخالفان سوری با مقامات رژیم صهیونیستی درباره طرح صلح موسوم به "ابتکار عمل سوری- اسرائیلی" گفت‌وگو کنند.
عصام زیتون نیز در جریان دیدار با کوهن از جزئیات طرح مذکور برای حل بحران سوریه پرده برداشته است.
وی درباره جزئیات این طرح گفت که طرح صلح موسوم به ابتکار عمل سوری - اسرائیلی در آینده به مقامات رژیم صهیونیستی ارائه خواهد شد و مهمترین بندهای آن عبارتند از:
۱ـ قرار دادن سوریه تحت قیمومیت بین‌المللی و تقسیم آن به استان‌هایی در یک دوره انتقالی مشخص.
۲ـ بررسی تمامی پرونده‌های امنیتی، کنترل سلاح، إعمال قانون و برقراری ثبات در دوره انتقالی.
رژیم صهیونیستی پیشتر به حمایت تسلیحاتی خود از مخالفان سوری اذعان کرده بود و در همین راستا، دنیل لِوی، تحلیلگر مسائل امنیتی و نظامی اذعان گادی آیزنکوت، رئیس سابق ستاد ارتش رژیم صهیونیستی به مسلح کردن مستقیم گروه‌های مخالف سوری در بلندی‌های جولان را یک اشتباه فاحش توصیف کرده بود.
عصام زیتون پیش از این نیز چندین بار به اراضی اشغالی سفر کرده بود و همچنین کمال اللبوانی، عبدالجلیل السعید و شماری دیگر از مخالفان برجسته سوری نیز پیشتر به تل‌آویو سفر کرده بودند.
همچنین رژیم صهیونیستی از ده‌ها مجروح مخالفان سوری استقبال و آنها را در بیمارستان‌هایی در فلسطین اشغالی تحت مداوا قرار داده است و بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم نیز با شماری از این مجروحان دیدار کرد.
انتهای پیام