خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

غلظت ذرات معلق در هوای زابل به ۱۰ برابر حد مجاز رسید

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 20 خرداد 1398 - 10:29
زاهدان - رئیس گروه پیش بینی هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: وزش باد با سرعت ۹۴ کیلومتر بر ساعت میزان غلظت ذرات معلق در هوای زابل را به ۱۰ برابر حد مجاز رساند.
معلق،ذرات،هوا،زابل،بلوچستان،سيستان

علی ملاشاهی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: در ۲۴ ساعت گذشته حداکثر سرعت وزش باد همراه با گرد و خاک در زابل به ۹۴ کیلومتر بر ساعت رسید که موجب شد غلظت ذرات معلق در هوای شهر زابل به ۱۴۳۷ میکروگرم بر متر مکعب برسد.
وی افزود: با توجه به اینکه حد مجاز ذرات معلق در هوا ۱۵۰ میکروگرم بر متر مکعب است این میزان از ذرات معلق در هوا نشان دهنده این است که طی این مدت میزان غلظت ذرات معلق در هوای شهر زابل به حدود ۱۰ برابر حد مجاز رسیده است.
رئیس گروه پیش بینی هواشناسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: این شرایط علاوه بر کاهش دید افقی موجب کاهش کیفیت هوا و اختلال تردد در مسیرهای مواصلاتی شمال استان شد.
وی گفت: همچنین براساس بررسی آخرین نقشه‌های پیش یابی و مدل‌های جوی وزش باد نسبتاً شدید همراه با گرد و خاک ددر نواحی شمالی، نوار شرقی و مرز غربی استان سیستان و بلوچستان همچنان ادامه دارد.
ملاشاهی تصریح کرد: از نظر دمایی نیز پیش بینی می شودطی چند روز آینده دمای هوا در شمال استان سیستان و بلوچستان ۳ تا ۵ درجه سلسیوس کاهش پیدا کند.