خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هوای پایتخت ناسالم برای گروه های حساس/ سالمندان و کودکان از قرارگیری در معرض هوای آلوده خودداری کنند

تسنیم | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 21 آبان 1402 - 10:12
بر اساس نتایج ایستگاه های سنجش آلودگی هوا و اعلام مرکز پایش آلودگی هوای استان تهران، میانگین 24 ساعت گذشته شاخص کیفیت هوای پایتخت، بر روی عدد 115 قرار گرفته و کیفیت هوا برای گروه های حساس جامعه ناسالم است.
روز،ناسالم،هواي،هوا،كيفيت

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بر اساس نتایج ایستگاه های سنجش آلودگی هوا و اعلام مرکز پایش آلودگی هوای استان تهران، میانگین 24 ساعت گذشته شاخص کیفیت هوای پایتخت، بر روی عدد 115 قرار گرفته و کیفیت هوا برای گروه‌های حساس جامعه ناسالم است.
شاخص کیفیت هوا هم اکنون بر روی عدد 117 قرار گرفته و آلاینده شاخص، ذرات معلق PM2.5 است.
بر این اساس توصیه می شود افراد مبتلا به بیماری های قلبی و ریوی، سالمندان و کودکان از فعالیت های طولانی یا سنگین خارج از منزل خودداری کنند.
بر اساس این گزارش هوای تهران از ابتدای سال تاکنون 8 روز پاک، 170 روز قابل قبول، 53 روز ناسالم برای گروه های حساس و 5 روز ناسالم را تجربه کرده است.
انتهای پیام/