خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سفر اعضای تیم ملی تکواندو به کره‌جنوبی/ ساعی دوباره جایگزین مداح شد! - تسنیم

تسنیم | ورزشی | شنبه، 20 آبان 1402 - 16:41
تیم ملی تکواندو کشورمان در شرایطی برای حضور در مسابقات جام جهانی عازم کره جنوبی شد که بار دیگر مینو مداح ملی پوشان را همراهی نمی کند.
تيم،سرمربي،بانوان،كشورمان،حضور

به گزارش خبرگزاری تسنیم، ملی‌پوشان تکواندو کشورمان برای حضور در مسابقات جام‌جهانی 2023، بامداد امروز (شنبه 20 آبان ماه) با 6 تکواندوکار و در غیاب مینو مداح سرمربی تیم ملی تکواندوی بانوان راهی کره‌جنوبی شدند.
ملیکا میرحسینی، یلدا ولی‌نژاد و تینا مدانلو در بخش بانوان و میرهاشم حسینی، امیرمحمد بخشی و ابوالفضل عباسی در بخش آقایان در این رویداد نمایندگان کشورمان خواهند بود.
مینو مداح سرمربی تیم بانوان کشورمان که پیش از این نیز سابقه عدم همراهی تیم ملی را در برخی مسابقات داشت، در این سفر حضور ندارد و بار دیگر مهروز ساعی جایگزین او شده است.
این در شرایطی است که مجید افلاکی سرمربی تیم ملی پسران در کنار ملی‌پوشان حضور دارد.
جام جهانی تکواندو قرار است از 23 آبان ماه به مدت 2 روز در شهر گویانگ کشور کره‌جنوبی برگزار شود.
انتهای پیام/