خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ابراز نگرانی عمیق هند و برزیل در باره بحران غزه

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 19 آبان 1402 - 21:37
نارندرا مودی نخست وزیر هند و لوئیز لولا داسیلوا رئیس جمهوری برزیل پیرامون بحران غزه گفت و گو و درباره کشته شدن شهروندان غیر نظامی ابراز نگرانی عمیق کردند.
هند،برزيل،رياست،گروه،مودي،جريانات،تلفني

به گزارش مشرق از آنی نیوز، وزارت امورخارجه هند در بیانیه ای که امروز منتشر کرد از مکالمه تلفنی نارندرا مودی نخست وزیر هند با لوئیز لولا داسیلوا رئیس جمهوری برزیل پیرامون جریانات درحال وقوع در خاورمیانه خبر داد.
این بیانیه افزود: «سران دو کشور نگرانی های خود درباره جریانات درحال وقوع در خاورمیانه را با یکدیگر درمیان گذاشتند و هر دو درباره تروریسم، خشونت و کشته شدن غیرنظامیان ابراز نگرانی عمیقی کردند و خواستار تلاش های ملموس و عینی برای یافتن راه حل فوری شدند.
»
براساس گزارش شبکه الجزیره دستکم ۱۱ هزار و ۷۸ فلسطینی در حملات غزه از ۷ اکتبر ( ۱۵ مهر) کشته شدند و آمار کشته شدگان در اسرائیل نیز به بیش از هزار و ۴۰۰ نفر رسیده است.
در گفت و گوی تلفنی میان نخست وزیر هند و رئیس جمهوری برزیل، نارندرا مودی از حمایت کامل هند برای ریاست دوره ای برزیل در گروه ۲۰ خبر داد.
پس از برگزاری موفقیت آمیز اجلاس گروه ۲۰ به ریاست هند در سال جاری، هند در روز ۱۰ سپتامبر ( ۱۹ شهریور) ریاست دوره ای گروه ۲۰ را به برزیل سپرد.
مقامات دو کشور همچنین درباره راه های گسترش بیشتر همکاری های دوجانبه در تمامی حوزه ها صحبت کردند.