خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حماس: ۴۰ هزار واحد مسکونی در غزه به طور کامل نابود شده است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 19 آبان 1402 - 12:29
دفتر اطلاع‌رسانی دولت وابسته به حماس در غزه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی تاکنون حدود ۳۲ هزار تن بمب و موشک بر سر مردم غزه ریخته است.
غزه،رژيم،ملل،سازمان،صهيونيستي،فلسطين،توسعه،گشت،حملات

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه امروز (جمعه) با بی سابقه خواندن میزان تخریب رخ داده در پی حملات رژیم صهیونیستی گفت که نیمی از خانه‌های غزه به شکل کلی یا جزئی آسیب دیده است.
به نوشته الجزیره، در این بیانیه آمده است که ۴۰ هزار خانه در غزه به طور کامل با خاک یکسان شده است و رژیم اشغالگر ۳۲ هزار تن شامل ۱۳ هزار بمب و موشک بر سر مردم غزه ریخته است.
به گفته این نهاد، میزان خسارت وارد شده به ساختمان‌ها و آپارتمان‌های مسکونی به دو میلیارد دلار می‌رسد.
در همین راستا، گزارش یک نهاد سازمان ملل حاکی است جنگ‌افروزی رژیم صهیونیستی اقتصاد فلسطینی‌ها در غزه و کرانه باختری را یک دهه عقب برده است.
در گزارشی که روز پنجشنبه «برنامه توسعه سازمان ملل» منتشر کرده تصویر ناامیدکننده‌ای از شرایط اقتصادی در نوار غزه ترسیم شده است.
۱۰۷۰۰ نفر در غزه بعد از حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند.
«عبدالله الدرداری»، مدیر دفتر منطقه‌ای برنامه توسعه سازمان ملل گفته از زمان آغاز درگیری‌ها شمار فلسطینی‌هایی که در فقر زندگی می‌کنند با افزایش ۳۰۰ هزار نفری روبرو بوده است.
آژانس پناهندگان سازمان ملل گزارش داده از زمان آغاز درگیری‌ها در غزه نزدیک به ۱.۵ میلیون نفر در غزه آواره شده‌اند.
همزمان، اقدام رژیم اسرائیل در محاصره کامل غزه باعث ایجاد بحران انسانی در این منطقه شده است.
الدرداری گفت چنانچه جنگ قرار باشد برای یک ماه دیگر ادامه داشته باشد اقتصاد فلسطین ۱۹ سال به عقب برخواهد گشت.
او گفت: «این به معنای آن است که فلسطین به سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۲ بازخواهد گشت.
هر سرمایه‌گذاری که جامعه بین‌المللی و مردم فلسطین صرف توسعه انسانی کرده‌اند – اعم از آموزش، سلامت، رشد، تجارت- و هر آنچه که از سال ۲۰۰۲ ساخته شده از دست خواهد رفت.»