خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشور‌های اسلامی روابط خود با رژیم صهیونیستی را قطع کنند

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | پنجشنبه، 18 آبان 1402 - 22:00
رئیس‌جمهور در دیدار با اردوغان تأکید کرد: کشور‌های اسلامی باید روابط سیاسی و اقتصادی خود با رژیم جنایتکار صهیونیستی را قطع کنند.
ازبكستان،غزه،اجلاس،تأكيد،مظلومان،رئيسي،اردوغان

آیت‌الله رئیسی:
احسان صالحی دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت با انتشار مطلبی در حساب کاربری خود در فضای مجازی، با اشاره به دیدار رئیسی و اردوغان، رؤسای جمهور ایران و ترکیه در حاشیه جلسه سران کشور‌های سازمان همکاری اکو که در ازبکستان برگزار شد، نوشت: رئیس‌جمهوری در دیدار اردوغان تأکید کرد کشور‌های اسلامی باید روابط سیاسی و اقتصادی خود با رژیم جنایتکار صهیونیستی را قطع کنند.
دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت تصریح کرد: ترجیع‌بند سخنان رئیس‌جمهور در طول سفر تاجیکستان و ازبکستان، حمایت از مظلومان فلسطین و تاختن به وحشی‌گری‌های رژیم غاصب بود.
همچنین، رؤسای جمهور ایران و ترکیه پس از مذاکرات تفصیلی در خصوص موضوع فلسطین در حاشیه اجلاس اکو در ازبکستان، بر لزوم اتخاذ تصمیمات عملی و اثربخش در اجلاس سران کشور‌های اسلامی در ریاض تأکید کردند و گفتند بمباران غزه باید فورا متوقف و محاصره غزه رفع شود.
بر همین اساس، رئیس‌جمهور پیش از سفر به کشور‌های ازبکستان و تاجیکستان، در جمع خبرنگاران ضمن تأکید بر اینکه در این سفر‌ها پیگیر توقف جنگ در غزه خواهد بود، گفته بود که مسئله غزه حتماً در بحث‌های اجلاس ازبکستان مطرح خواهد شد، سازو‌کار‌های حمایتی در دنیا از مظلومان، به‌هیچ عنوان کارایی ندارد.