خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استاندار کردستان: دشمنان تمام توان خود را برای محدود کردن ایران به‌کار گرفته‌اند

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 20 خرداد 1398 - 09:30
استاندار کردستان گفت: امروزه دشمنان تمام توان خود را برای محدود کردن ایران به کار گرفته‌اند.
كردستان،نمايشگاه،مملكت،شهداي،دشمنان،حضور،مردانه،استاندار،بوم ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، بهمن مرادنیا در آئین افتتاحیه نخستین نمایشگاه هسته‌ای، موشکی و فرهنگی استان کردستان که در ورزشگاه 22 گولان این شهر برپا شده است، ضمن گرامیداشت راه و خاطره شهدای راه حق و فضیلت، اظهار داشت: نمایشگاه به عنوان مقدمه کنگره 5400 شهید برپا شده است.
وی افزود: هر قطعه از کردستان معطر به خون پاک شهیدان عزیزی است که شهدای بومی و غیر بومی بودند و مردانه مقاومت و ایستادگی کردند و جان عزیزشان را بر کف نهاده تا آرامش و امنیت را برای مردم به ارمغان آورند.
استاندار کردستان گفت: حضور خانواده‌های شهدا، ایثارگران و جانبازانی را که در کنار آرمان‌های انقلاب اسلامی، امام راحل و رهبری گرانقدر این مملکت مردانه ایستادند، را گرامی می‌داریم.
وی با بیان اینکه نمایشگاه دستاوردهای هسته‌ای به‌عنوان یکی از افتخارات این مملکت شناخته می‌شود، تصریح کرد: راهی که انتخاب شده برای دستیابی به فناوری‌های هسته‌ای و مسکوت گذاشتن دشمنی دشمنان این مملکت در راستای بحث فناوری هسته‌ای است.
مرادنیا شهید شدن شهدای هسته‌ای را گویای راستین بودن راه آنان دانست و ادامه داد: امروزه که دشمنان تمام توان خود را برای محدود کردن ایران به کار گرفته‌اند، باید واقف بود که این تلاش‌ها خود بیانگر درست بودن راه و آرمان جوانان و دانشمندان این عرصه است.
وی با ذکر اینکه بارها و بارها سران نظام جمهوری اسلامی اعلام کرده‌اند که به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم، خاطرنشان کرد: با این وجود دشمنان همت خود را به کار بسته‌اند تا مانع نیل ما به فناوری هسته‌ای شوند.
استاندار کردستان در پایان خواستار شد: امیدواریم این نمایشگاه زمینه‌ای برای حضور جوانان، نخبگان، دانشمندان و محقیق استان شود تا بتوانند با مرکز ارتباط گرفته و بیشتر در این عرصه حضور پررنگ یافته و منشأ خدمات خوبی برای کشور باشند.
انتهای پیام/ن