خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گزارش روزانه بورس 16 آبان/ رشد 3 هزار و 300 واحدی شاخص در معاملات امروز

تسنیم | اقتصادی | چهارشنبه، 17 آبان 1402 - 13:16
اگرچه بعد از مدت ها ارزش معاملات روز گذشته بازار به بالای 6 هزار میلیارد تومان رسید، اما مجددا در روز جاری با افتی محسوس به 4 هزار میلیارد تومان برگشت که نشان از ادامه دار بودن وضعیت نوسانی بازار دارد.
نماد،بازار،رشدي،معاملات،محدوده،شاخص،روز

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بازار سهام آخرین روز کاری هفته را بر خلاف روز گذشته که با رشدی 20 هزار واحدی به پایان رساند، وضعیت متعادل تری داشت و رفته رفته بر میزان عرضه ها افزوده شد.
نکته ای که در معاملات امروز وجود داشت، افت مجدد ارزش معاملات بود که به نظر می رسد نشانه ای از ادامه ی وضعیت رکودی هفته های گذشته باشد.
بنابراین در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار با رشدی 3 هزار و 300 واحدی به 2 میلیون و 56 هزار واحد رسید و توانست خود را در کانال 2 میلیون و احدی تثبیت کند.
همچنین نیز شاخص کل هم‌وزن نیز با رشدی رشدی 2500 واحدی به ارتفاع 698 هزار واحد رسید.
گفتنی است سه نماد «فملی»، «شپنا» و «پارسان» بیشترین تأثیر در شاخص کل بورس و سه نماد «هرمز»، «تجلی» و «وهور» بیشترین تأثیر را در شاخص فرابورس داشته‌اند، همچنین سه نماد «خگستر»، «خودرو» و «شستا» سه نماد پرتراکنش بازار بورس و سه نماد «خاور»، «کرمان» و «گدنا» سه نماد پرتراکنش در بازار فرابورس در روز جاری بودند.
لازم به ذکر است که ارزش معاملات خُرد در بازار امروز مورخ 9 آبان ماه 1402، مبلغ 4 هزار میلیارد تومان بود.
گفتنی است حقیقی‌ها در روز جاری حدود 194 میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند.
در بازار امروز 241 نماد در محدوده مثبت و 190 نماد در محدوده منفی و در بازار فرابورس 148 نماد در محدوده مثبت و 166 نماد در محدوده منفی معامله شدند.
انتهای پیام/