خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایان دوره سرپرستی افشین داوری در فدراسیون دوومیدانی

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 17 آبان 1402 - 09:41
دوره 6 ماهه سرپرستی افشین داوری در فدراسیون دوومیدانی به پایان رسید.
ماه،حكم،فدراسيون،تمديد،داوري،سرپرست

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، 6 ماه قبل یعنی در روز 17 اردیبهشت ماه بود که افشین داوری با حکم حمید سجادی وزیر وقت ورزش و جوانان، به عنوان سرپرست فدراسیون دوومیدانی منصوب شد.
این انتصاب به دنبال اتفاقات رخ داده در حاشیه مسابقه دوی نیمه ماراتن شیراز و متعاقب آن، استعفای هاشم صیامی رئیس فدراسیون صورت گرفت.
6 ماه از آن انتصاب گذشته و در واقع دوره سرپرستی داوری که 6 ماهه بوده، به پایان رسیده است.
حالا باید منتظر بمانیم و ببینیم که کیومرث هاشمی وزیر ورزش چه تصمیمی در این باره اتخاذ خواهد کرد؛ حکم سرپرستی داوری را تمدید می‌کند یا فرد دیگری را به عنوان سرپرست جدید معرفی می‌کند.
طی چند ماه گذشته این موضوع به وجود آمد که حکم سرپرستان برخی فدراسیون‌ها به عنوان قانونی بودن امضای آنها، از سوی وزیر تمدید شد.
در 25 اردیبهشت ماه حکم هاشم اسکندری و خسرو ابراهیمی سرپرستان دو فدراسیون بولینگ و بیلیارد و همچنین بادبانی تمدید شد و این دو فدراسیون که قبل از آن تاریخ نیز با سرپرست اداره می‌شدند، به همان منوال گذشته به کار خود ادامه می‌دهند.
انتهای پیام/