خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

داستان سوءاستفاده از برندهای ایرانی

تسنیم | بازار | چهارشنبه، 17 آبان 1402 - 08:15
برخی از سودجویان با استفاده از نام برندهای کسب وکاری شناخته شده و با هدف سوءاستفاده از برندهای ایرانی، بدافزارها و برنامه های مخرب را در مارکت های بین المللی منتشر کرده اند.
كاربران،رسمي،دريافت،اطلاعات،برندهاي

برخی از سودجویان با استفاده از نام برندهای کسب‌وکاری شناخته‌شده و با هدف سوءاستفاده از برندهای ایرانی، بدافزارها و برنامه‌های مخرب را در مارکت‌های بین‌المللی منتشر کرده‌اند،
شاهد مثال این ماجرا در روزهای گذشته پیام‌رسان سروش‌پلاس بود که در کانال رسمی خود خبر از انتشار بدافزاری داد که تحت عنوان سروش‌‌پلاس در گوگل‌پلی در اختیار کاربران قرار گرفته است.
این برنامه که با اسم پیام‌رسان سروش‌پلاس و با پوسته تلگرام به کاربران ارائه شده است، از جانب تیم توسعه‌دهنده این پیام‌رسان منتشر نشده است و نسخه حقیقی سروش‌پلاس نیست.
این پیام‌رسان با این اطلاع‌رسانی نگرانی خود را از سوءاستفاده از نام و برند سروش‌پلاس و سرقت اطلاعات شخصی کاربران ابراز کرد.
نصب بدافزارها می‌تواند به سرقت اطلاعات شخصی، هک شدن دستگاه، تخریب سیستم و یا پاک شدن اطلاعات منجر شود؛ ازاین‌رو کاربران فضای مجازی بهتر است برنامه‌های موبایلی و کامپیوتری را تنها از مراجع رسمی و وب‌سایت‌های معرفی‌شده از سوی تیم‌های توسعه‌دهنده آن‌ها دریافت کنند.
تیم توسعه این پیام‌رسان هم‌چنین اشاره کرد که در زمان حاضر دریافت این پیام‌رسان تنها از طریق وب‌سایت رسمی به‌نشانی splus.ir و مارکت‌های ایرانی دریافت برنامه‌ (مایکت، کافه‌بازار، سیب‌اپ و سیبچه) امکان‌پذیر است و در آینده نزدیک نسخه قانونی و رسمی این پیام‌رسان در برنامه گوگل پلی نیز در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام/+