خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیدار رئیس سیا و موساد در تل‌آویو

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 15 آبان 1402 - 17:14
یک مقام آمریکایی از سفر رئیس سیا به اراضی اشغالی برای دیدار با مقامات رژیم صهیونیستی خبر داد.
برنز،سفر،گفتگو،ويليام،مقامات،آمريكا،قرار،غزه،اطلاعاتي

سفر «ویلیام برنز» دیپلمات آمریکایی و رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا موسوم به سیا به اراضی اشغالی فلسطینی از سوی یک مقام آمریکایی تایید شد.
به گزارش «میدل ایست مانیتور» قرار است ویلیام برنز در جریان سفر به غرب آسیا به گفتگو با سیاستمداران و مقامات اطلاعاتی بپردازد و بر موضوع تداوم همکاری‌های اطلاعاتی در سراسر این منطقه تمرکز کند.
گفته می‌شود برنز قرار است در باب موضوع غزه و بررسی روند مذاکرات در رابطه با آزادسازی «گروگان‌ها» و «تعهد آمریکا برای تداوم بازدارندگی بازیگران دولتی و غیردولتی» و جلوگیری از گسترش دامنه جنگ میان اسرائیل و حماس با مقامات سیاسی بحث و گفتگو کند.
به ادعای این مقام آمریکایی، سفر ویلیام برنز به اسرائیل تعهد آمریکا را به همکاری اطلاعاتی به ویژه در زمینه‌هایی مانند مبارزه با تروریسم و امنیت تقویت می‌کند.
به گزارش «وای نت نیوز»، ویلیام برنز پیش‌تر در بدو ورود به اراضی اشغالی با «دیوید بارنیا» رئیس موساد ملاقات کرده است.
گویا قرار است برنز پس از دیدار با مقامات رژیم صهونیستی در جریان سفر چند روزه‌اش به خاورمیانه به چند کشور دیگر هم سفر و با مقامات آن کشور‌ها نیز در مورد موضوع جنگ غزه گفتگو کند؛ مصر، امارات و قطر از جمله این کشور‌ها هستند.
علاوه بر این، به گفته منابع آگاه قرار است برنز امروز با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز دیدار کند و ممکن است در جلسه موسوم به «کابینه جنگ» این رژیم نیز شرکت کند.
سفر برنز در حالی است که آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا در سفر به منطقه برای گفتگو درباره تحولات غزه به سر می‌برد و امروز در ترکیه با همتای خود دیدار و گفتگو کرد.