خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر امور خارجه آلمان وارد تهران شد

ایسنا | برگزیده، سیاسی | دوشنبه، 20 خرداد 1398 - 00:39
وزیر خارجه آلمان دقایقی پیش به منظور دیدار و گفت‌وگو با همتای ایرانی خود و همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس‌جمهور وارد تهران شد.
سفر،تهران،خارجه،ديدار،همتاي

وزیر خارجه آلمان دقایقی پیش به منظور دیدار و گفت‌وگو با همتای ایرانی خود و همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس‌جمهور وارد تهران شد.
به گزارش ایسنا، وزیر امور خارجه آلمان که در ادامه سفر منطقه‌ای خود به تهران سفر کرده است، در هنگام ورود به ایران در فرودگاه مورد استقبال سفیر این کشور اروپایی در تهران قرار گرفت.
براساس برنامه اعلام شده، هایکو ماس دوشنبه صبح در ساختمان وزارت خارجه با همتای ایرانی خود دیدار و در ضیافت ناهار وی شرکت خواهد کرد.
او همچنین در جریان این سفر با حضور در ساختمان ریاست جمهوری با حسن روحانی رئیس‌جمهور ایران نیز دیدار و رایزنی خواهد کرد.
پیش‌بینی می‌شود گفت‌وگو در ارتباط با آخرین وضعیت برجام و سازوکار اینستکس از مهمترین محورهای رایزنی این دیپلمات ارشد آلمانی با مقامات تهران در جریان این سفر خواهد بود.
انتهای پیام