خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هنیه: وحشی‌گری صهیونیست‌ها در غزه بیانگر بن‌بست بزرگ اسرائیل و نیروی زمینی آن مقابل مقاومت است - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 13 آبان 1402 - 09:15
رئیس دفتر سیاسی حماس با اشاره به ضربات پی در پی رزمندگان مقاومت به ارتش صهیونیستی تاکید کرد که توحش اشغالگران در نوار غزه با حمایت و چراغ سبز آمریکا بوده و بیانگر بن بست بزرگی است که دشمن در آن گرفتار شده است.
غزه،رژيم،نوار،قرار،هنيه،اشغالگران،اشغالگر،بيمارستان،هدف،ادام ...

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در واکنش به تداوم توحش صهیونیست‌ها در نوار غزه و هدف قرار دادن بیمارستان‌ها و آمبولانس‌ها گفت، جنایاتی که رژیم اشغالگر مرتکب می‌شود نشان‌دهنده بن‌بست بزرگی است که این رژیم و نیروی زمینی آن گرفتارش شده‌اند و وحشی‌گری‌های رژیم صهیونیستی نتیجه پوشش و حمایت‌های نامحدود آمریکاست.
اسماعیل هنیه در یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد، جنایات رژیم اشغالگر علیه نوار غزه طی 28 روز گذشته بیانگر بن‌بست بزرگ این رژیم و نظامیان آن در نیروی زمینی ارتش صهیونیستی است که به صورت پی در پی از مقاومت ضربه می‌خورند.
وی افزود، اشغالگران بیمارستان‌ها را به صورت سازماندهی شده هدف قرار می‌دهند و هم‌زمان با بمباران محوطه بیمارستان قدس و بیمارستان اندونزی، مجروحان را در ورودی بیمارستان الشفاء هدف قرار دادند.
این مقام حماس با اشاره به هم‌زمانی این جنایت رژیم اشغالگر با سفر جدید «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه ایالات متحده به اراضی اشغالی تاکید کرد که وحشی‌گری‌های اسرائیل نتیجه چراغ سبز آمریکا و پوشش و حمایت‌های نامحدود و آشکار واشنگتن از رژیم اشغالگر است.
اسماعیل هنیه در ادامه اظهار داشت، مقاومت با تمام قدرت به دفاع از مردم خود ادامه خواهد داد و اشغالگران هرگز در سرزمین ما جایی ندارند.
رئیس دفتر سیاسی حماس در ادامه با اشاره به لزوم کمک‌رسانی سریع و مستمر به نوار غزه، از مصر خواست گذرگاه رفح را به طور کامل و دائمی باز کرده و مسئولیت ملی خود را در قبال برادرانش در نوار غزهِ پایدار و استوار بر عهده بگیرد و بدون توجه به هر ملاحظاتی که مانع از این امر می‌شود، روند کمک‌رسانی مداوم به غزه را تسهیل کند.
وی همچنین از همه ملت‌های عربی و اسلامی و آزادگان جهان خواست تا به ابراز خشم و نفرت خود از صهیونیست‌ها و متحدانشان به خاطر جنایات شنیع آنها علیه غزه ادامه دهند.
هنیه در ادامه ضمن تاکید بر اینکه باید یک موضع قاطع عربی و اسلامی و بین‌المللی برای توقف جنایات اشغالگران علیه غزه اتخاذ شود، از جامعه جهانی خواست مسئولیت انسانی و اخلاقی و سیاسی خود را برای مهار توحش صهیونیست‌ها و جنایت‌های جنگی این رژیم در غزه بر عهده بگیرد.
این مقام ارشد حماس در پایان تاکید کرد که باید هرگونه پوشش و حمایت‌های سیاسی و قانونی و رسانه‌ای از رژیم جنایتکار اسرائیل برداشته شود وقطعنامه‌های سازمان ملل برای توقف کامل کشتار و نسل‌کشی که اشغالگران علیه مردم فلسطین در نوار غزه به راه انداخته‌اند، اجرا گردد.
این سخنان اسماعیل هنیه بعد از آن بیان شد که عصر روز گذشته رژیم اشغالگر کاروان مجروحان را که از بیمارستان الشفاء در غرب غزه در حال حرکت به سمت گذرگاه رفح جهت انتقال به خارج از غزه برای درمان بودند، هدف قرار داد که طی آن ده‌ها نفر شهید و زخمی شدند.
«اشرف القدره» سخنگوی وزارت بهداشت نوار غزه اعلام کرد که صلیب سرخ را در جریان انتقال مجروحان توسط آمبولانس‌ها از بیمارستان الشفاء قرار داده بود اما با این وجود اشغالگران کاروان مجروحان را در 3 نقطه هدف قرار دادند که منجر به شهادت و زخمی شدن ده‌ها نفر شد.
انتهای پیام/