خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعیین تکلیف 2377 خودروی توقیفی در کرمان/ در بزرگ ترین مزایده خودرو های توقیفی چه گذشت؟ + تصاویر

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 10 آبان 1402 - 11:13
کمتر از 10 ماه از سفر قبلی رئیس قوه قضاییه به استان کرمان و صدور دستور تعیین تکلیف خودرو های توقیفی پرونده های موادمخدر استان، مزایده فروش 2 هزار و 377 دستگاه خودروی توقیفی مواد مخدر در استان کرمان برگزار شد.
كرمان،مخدر،مواد،پاركينگ،رئيس،مزايده،قضاييه،قوه،دستگاه،فروش،م ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، ‌ حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای‌‌ در بازدیدی سرزده از پارکینگ مرکزی خودرو‌های توقیف یا ضبط شده پرونده‌های مواد مخدر در کرمان خطاب به مسئولان ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت که بر چه مبنایی اعلام می‌کنید خودرو‌ها را با مجوز قضایی تحویل گرفته‌اید در حالیکه در مواردی هیچ مدرکی از آن مجوز‌ها ندارید؟
مگر امکان‌پذیر است یک وسیله نقلیه به پارکینگ ستاد مبارزه با مواد مخدر آورده شود، اما مشخص نباشد که آن وسیله نقلیه مربوط به کدام پرونده است؟
رئیس دستگاه قضا همچنین با اشاره به نگهداری 135 دستگاه خودروی سنگین در پارکینگ مرکزی خودرو‌های توقیف یا ضبط شده پرونده‌های مواد مخدر در کرمان، گفت: در حالی که امروز در بنادر کشور احتیاج زیادی به خودرو‌های سنگین جهت حمل کالا‌های مختلف وجود دارد، نباید 135 دستگاه خودرو سنگین در پارکینگ ستاد مبارزه با مواد مخدر کرمان وجود داشته باشند؛ عدم تعیین تکلیف سریع برای این خودرو‌ها موجب می‌شود که آن‌ها نیز زیر باد و باران و آفتاب، مستهلک شوند و آسیب ببینند.
بر همین اساس حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای به رئیس کل دادگستری استان کرمان دستور داد در سریع‌ترین زمان ممکن، کارگروهی را مرکب از نمایندگان استانداری، ستاد مبارزه با مواد مخدر و دادگستری تشکیل دهد تا در آن کارگروه وضعیت خودرو‌های مرتبط با پرونده‌های مواد مخدر که در پارکینگ مرکزی کرمان نگهداری می‌شوند مشخص شود.
رئیس قوه قضاییه در همین راستا با بیان اینکه رئیس کل دادگستری استان کرمان موظف است در کارگروه تعیین تکلیف خودرو‌های توقیف یا ضبط شده در پارکینگ مرکزی کرمان را به صورت گام به گام گزارش کند.
برگزاری مزایده فروش هزار و 10 خودروی توقیف شده
در راستای عمل به دستورات رئیس قوه قضاییه، در تاریخ 6 شهریور 1402 مقدمات برگزاری اولین مزایده فروش هزار و 10 خودرو در این استان فراهم و در نهایت تعداد 621 خودرو از پارکینگ شورای هماهنگی به فروش رفت و مبلغ 105 میلیارد تومان به حساب خزانه دولت واریز شد.
برگزاری دومین مزایده فروش هزار و ٣6٧ دستگاه خودرو توقیفی موادمخدر در کرمان
همچنین در تاریخ 3 آبان 1402 نیز هزار و 367 دستگاه خودروی سبک و سنگین توقیفی مواد مخدر به مزایده گذاشته شد.
در مجموع پس از دستور رئیس قوه قضاییه با اقدامات دادگستری کرمان در دو مرحله مزایده فروش 2 هزار و 377 دستگاه خودروی توقیفی مواد مخدر استان کرمان انجام شد.
امروز نیز در جریان سفر رئیس قوه قضاییه به استان کرمان، معاون اول قوه قضاییه به نمایندگی از رئیس قوه قضاییه، از پارکینگ خودرو‌های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کرمان بازدید و در جریان مزایده فروش خودرو‌های توقیفی قرار گرفت.
انتهای پیام/