سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح تشدید نظارت بر نانوایی‌ها آغاز شد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | سه شنبه، 09 آبان 1402 - 15:06
مدیرکل دفتر بازرسی از طرح تشدید نظارت بر نانوایی‌ها با اولویت مقابله با کم‌فروشی و گرانفروشی خبر داد.
نان،آرد،فروشي،نظارت،امراللهي

مسعود امراللهی مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالای اساسی وزارت جهاد گفت: با توجه به پرداخت یارانه نان در بحث قیمت هیچ‌گونه تغییر قیمتی نداریم.
او با بیان اینکه وزن چانه نان هیچ تغییری نکرده است، افزود: نانوایان نان را طبق مصوبات شورای آرد و نان کشور، پخته و در اختیار شهروندان قرار دهند.
امراللهی با بیان اینکه گرانفروشی نان قابل قبول نیست، گفت: بنابر بازرسی‌های صورت گرفته، واحدهای متخلف کم فروشی یا گران فروشی پلمپ شدند.
مدیرکل دفتر بازرسی وزارت جهاد از طرح تشدید نظارت بر حوزه آرد و نان خبر داد و گفت: طرح تشدید نظارت برحوزه آرد با اولویت مقابله با کم فروشی، گرانفروشی و فروش اجباری آغاز شده است و واحدهای متخلف به مراجع قانونی معرفی می شوند.