خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 23 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاشت بیش از 35000 بوته گل‌‌های پاییزی در مرکز تهران - تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 09 آبان 1402 - 11:40
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه6 از کاشت بیش از 35000 بوته انواع گل های رنگارنگ برای زیباسازی معابر، میادین و بوستان ها در فصل پاییز خبر داد.
درختان،حذف،سبز،فضاي،هرز،بستر،خشك،خاك

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم،‌ حسن اختردانش اقدامات فضای سبز منطقه6 را در فصل پاییز تشریح کرد و گفت: هرساله با شروع فصل پاییز کار آماده‌سازی بستر خاک، حذف گل و شاخ و برگ‌های خشک شده، وجین علف‌های هرز، پابیل، بذرپاشی و گلکاری گل‌های فصلی پاییزی در حاشیه بلوارها و میادین و فضای سبز شهری انجام می‌شود.
معاون شهردار منطقه6 ادامه داد: به منظور توسعه، تنوع و بازپیرایی فضای سبز امسال نیز 35000 مترمربع نشاء از گونه‌های مختلف گل‌های فصلی و زینتی همچون بنفشه، داودی، کلم زینتی و...
در میدان‌ها، بوستان‌ها، رمپ‌ها، بلوارها و حاشیه خیابان‌های سطح منطقه کاشته شد.
اختر دانش ادامه داد: همچنین آبیاری، آب‌شویی، هوادهی، محلول‌پاشی، تغذیه درختان و مالچ‌پاشی، علف‌های هرز و شاخه‌های خشک درختان حذف و فرم‌دهی درختان و درختچه‌ها نیز صورت گرفت.
معاون شهردار منطقه ادامه داد: کاشت و واکاوی درختان نارون، زبان گنجشک، توت پاکوتاه و همچنین کاشت رز نسترن و رز هفت رنگ از دیگر اقدامات اداره فضای سبز در این منطقه بوده است.
اختردانش با اشاره به اجرای عملیات به زراعی بوستان ها و معابر در نواحی شش‌گانه افزود: عملیات به زراعی و فعالیت‌هایی از قبیل کندوکوب، حذف کنده، شاخه خشک تنه جوش و پاجوش درختان، پخش کود و زیر و رو کردن خاک بستر باغچه‌های معابر و بوستان‌ها، تشتک‌زنی، حذف علف هرز، نخاله‌کشی و نظافت بستر خاک به صورت مستمر انجام می‌شود.
انتهای پیام/