خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مهلت ثبت نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری تمدید شد

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 08 آبان 1402 - 13:29
بر اساس اعلام شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری ضرورت دارد که متقاضیان آزمون کارشناسان رسمی دادگستری در مهلت تعیین شده نسبت به ثبت نام اقدام کنند.
ثبت،اقدام،متقاضياني،راهنماي،دفترچه

روابط عمومی شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: پیرو انتشار دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۲ و با توجه به استقبال صورت گرفته و درخواست‌های مردمی مبنی بر تمدید مهلت ثبت نام و به منظور فراهم کردن تسهیلات بیشتر برای آن دسته از متقاضیانی که تا هفتم آبان ماه ۱۴۰۲ نسبت به ثبت نام خود اقدام نکرده‌اند تدابیری اتخاذ شده است که بتوانند تا پایان روز یکشنبه ۱۴ آبان ماه نسبت به ثبت نام اقدام کنند.
از این رو ضرورت دارد که متقاضیان در مهلت تعیین شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای ثبت نام وآماده و فراهم کردن مدارک مورد نیاز، به درگاه اطلاع رسانی Sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت نام اقدام کنند.
همچنین متقاضیانی که پیش از این ثبت نام خود را تکمیل و کد رهگیری ثبت نام دریافت نموده‌اند، می‌توانند در صورت تمایل تا تاریخ یاد شده نسبت به ویرایش اطلاعات ثبت نامی خود اقدام کنند.