خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جنگ خاورمیانه وارد سطح جدیدی شد

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 06 آبان 1402 - 09:29
غزه،زميني،جنگ،گسترده،حمله،اسرائيل،كربي،اسراييل،قرمز،حملات

به گزارش مشرق، مهدی خراتیان، فعال رسانه در توییتر خود نوشت :
باگسترش سطح حملات زمینی اسرائیل به غزه که پس از سخنان کربی مبنی بر «آتش بس درحال حاضر بنفع حماس است» و «درمورد خطوط قرمز با اسرائیل مذاکره‌ای نداشته‌ایم» انجام شد، و حملات موشکی اخیر انصارالله به سمت بندر ایلات اسرائیل، جنگ خاورمیانه وارد سطح جدیدی گردید.
آمریکا و سعودی هردو از دخالت انصارالله در آن نگرانند و ریاض مکررا نسبت به عواقب وخیم حمله گسترده زمینی اسراییل به غزه و گسترش جنگ به واشنگتن هشدار داده است.
البته هنوز نمیتوان گفت که حمله گسترده زمینی آغاز شده است اما آنچه که امشب رخ داد نشانگر عزم اسراییل برای عملی کردن طرح خود برای اشغال بخشهایی از نوار غزه است.
بایدن در خلوت و جلوت به نتانیاهو فشار میاورد که از ایده حمله گسترده زمینی منصرف و بر بمباران غزه متمرکز شود؛ که البته با سخنان جان کربی مبنی بر عدم مذاکره در مورد خط قرمز میتوان فهمید که نگرانی واشنگتن نه از مسائل انسانی بلکه از جانب تبعات احتمالی جنگ بر اقتصاد ایالات متحده و جنگ اوکراین است.
درصورت حمله گسترده زمینی به غزه، نه تنها احتمال ورود تمام عیار حزب الله به جنگ جدی است، بلکه کشتیهای نفتی غربی در باب المندب، تنگه هرمز و حتی کانال سوئز هدف قرار خواهند گرفت.
*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.