خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توئطه های دشمنان نظام درحال خنثی شدن است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 19 خرداد 1398 - 16:27
بجنورد- معاون سیاسی استاندار خراسان شمالی گفت: تمامی توطئه هایی که توسط دشمنان برای نظام جمهوری اسلامی چیده شده در حال خنثی شدن است.
بجنورد،قرار،فرماندار،حياتي،امور،نظام،استان،جهادي،سرلوحه

به گزارش خبرنگار مهر، ولی الله حیاتی ظهر یک شنبه در شورای اداری شهرستان بجنورد که با محوریت تودیع و معارفه فرماندار بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: باوجود برنامه‌هایی که برای به انضباط کشاندن و محدودیت قرار گرفتن نظام مقدس جمهوری اسلامی طراحی شده اما تمامی این توطئه‌ها یک تسلی گری بوده و در حال خنثی شدن است.
حیاتی افزود: مردم ایران باوجود محدودیت‌ها، کاستی‌ها و کمبودها برای ساختار نظام مقدس جمهوری اسلامی ارزش قائل‌اند چرا که برای بقای این نظام خون داده‌اند و این نکته‌ای است که همواره دشمنان ما در محاسبات خود از آن غافل بوده‌اند.
وی تصریح کرد: امروز برای مقابله با توطئه‌های دشمن راهی جز مقاومت و ایستادگی وجود ندارد و ضرورت دارد همگی در کنار یکدیگر قرار بگیرند.
معاون سیاسی استاندار خراسان شمالی ادامه داد: همچنین امروزه باید کار جهادی کردن را سرلوحه امور قرار داد و برای نتیجه گرفتن شب و روز تلاش کرد.
حیاتی اضافه کرد: چنانچه کار جهادی سرلوحه امور قرار گیرد و همچنین وحدت و همدلی را پیشه کنیم خواهیم توانست توطئه‌های دشمن را یکی پس از دیگری خنثی کنیم.
وی تاکید کرد: تشکیل دفتر تسهیلگری در حاشیه‌های شهر و رسیدگی به امور معیشتی مردم ساکن مرکز استان از انتظارات استانداری از فرماندار بجنورد است.
معاون سیاسی استاندار خراسان شمالی گفت: خوشبختانه صدای همدلی، وحدت، تأمل و توسعه در این استان به گوش می‌رسد و تلاش ما بر این است تا با رعایت الویت‌های بخشی از مسائل و مشکلات استان را حل کنیم.
گفتنی است در این آئین از زحمات محمود ثمینی فرماندار سابق بجنورد قدردانی و بهمن شیردل به عنوان سرپرست جدید فرمانداری این شهرستان معرفی شد.