خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تأثیرگذاری مثبت منطقه آزاد چابهار باید برای اقتصاد کشور باشد

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 04 آبان 1402 - 14:36
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: منطقه آزاد چابهار تنها مربوط به این شهر یا استان نیست، بلکه تأثیرگذاری آن باید برای تمام کشور باشد.
منطقه،آزاد،چابهار،صنايع،كشور،دريا،فقر

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، محمد کرمی بعد از ظهر امروز در جلسه با مدیران منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار با بیان اینکه چابهار باید به مرکز صادرات و واردات و صنایع بزرگ کشور تبدیل شود، اظهار داشت: منطقه آزاد چابهار تنها مربوط به چابهار و یا استان نیست، بلکه تأثیرگذاری آن باید برای تمام کشور باشد و در آینده مرکز صادرات و واردات و صنایع بزرگ کشور شود.
هدف از تشکیل منطقه آزاد رشد و شکوفایی منطقه است و باید به یک بازار بزرگ بین‌المللی تبدیل شود.
وی با بیان اینکه مقایسه منطقه آزاد چابهار با مناطق آزاد در دنیا نشان می‌دهد که با اهداف تعریف شده فاصله داریم، افزود: آنچه که از مناطق آزاد انتظار است این است که دائماً صنایع بزرگ در حال ایجاد و توسعه باشد و محصولات منطقه به تمام کشورها صادر شود.
استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: منطقه آزاد چابهار باید به نحوی تأثیر بگذارد که فقر موجود در منطقه را ریشه‌کن کند و سطح رفاه مردم منطقه را ارتقا دهد چرا که با وجود این همه نعمت و ذخایر الهی در دریا و کنار دریا فقر و نبود اشتغال ساکنین منطقه قابل قبول نیست و باید همه ظرفیت‌های منطقه آزاد به کار گرفته شود.
وی با بیان اینکه باید شرایط را برای سرمایه‌گذاری همه سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی فراهم کنیم، افزود: برای این منظور باید همایش سرمایه‌گذاران با حضور سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی برگزار شود.
باید مردم را نیز با تسهیل شرایط پای کار بیاوریم و از ظرفیت‌های آنان برای توسعه اقتصاد منطقه استفاده شود.
انتهای پیام/