خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

358 داوطلب برای انتخابات مجلس در کردستان ثبت‌نام نهایی کردند - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 04 آبان 1402 - 14:14
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: تا پایان روز گذشته 358 داوطلب انتخابات مجلس در استان فرایند ثبت نام خود را نهایی کردند.
نفر،انتخابات،مجلس،دوره،اسلامي،دوازدهمين،داوطلبان،كردستان،شوراي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، مهدی رمضانی ظهر امروز در نشست با اصحای رسانه که در استانداری کردستان برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی؛ به تشریح آخرین وضعیت انتخابات پرداخت و اظهار داشت: تا پایان روز گذشته؛ مهلت مقرر ثبت‌نام داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، 358 داوطلب انتخابات مجلس در استان، ثبت‌نام خود را نهایی کردند.
وی گفت: در حوزه انتخابی سنندج، دیواندره و کامیاران 116 نفر، مریوان و سروآباد 70 نفر، قروه و دهگلان 67 نفر، بیجار و حسن‌آباد یاسوکند 65 نفر و سقز و بانه 40 نفر فرایند ثبت‌نام نهایی را انجام داده‌اند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان درباره ترکیب جنسیتی داوطلبان عنوان کرد: از 358 داوطلب، 327 نفر مرد و 31 نفر زن هستند که در 5 حوزه انتخابیه با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.
رمضانی افزود: طبق جدول زمان‌بندی انتخابات، بررسی صلاحیت‌ها در مراجع پنج‌گانه از همان روز 27 مهرماه که آغاز نام‌نویسی بود شروع شده و بعد از ارسال نتایج به هیئت‌های اجرایی، این هیئت‌ها از 4 آبان الی 18 آبان به بررسی صلاحیت‌ها می‌پردازند و دیگر فرآیندهای اجرایی انتخابات شکل خواهد گرفت.
در مرحله پیش ثبت‌نام داوطلبان دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، 703 نفر در کردستان ثبت‌نام کرده بودند.
دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری 11 اسفند امسال برگزار می‌شود.
انتهای پیام/481/.