خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سامانه «تصمیم» در ابهر، خدابنده و خرمدره راه‌اندازی می‌شود

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 19 خرداد 1398 - 16:16
مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: در هفته بهزیستی سامانه «تصمیم» در شهرستان‌های ابهر، خدابنده و خرمدره افتتاح می‌شود.
زنجان،استان،سامانه،مشاوره

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، محمد محمدی قیداری امروز در جلسه ستاد صیانت از بنیان خانواده اظهار داشت: راه اندازی سامانه تصمیم در شهرستان‌های ابهر، خدابنده و خرمدره با بضاعت استان انجام می‌شود.
وی عنوان کرد: سامانه تصمیم دارای محاسنی همچون تسریع در آمارگیری و قابل پیگیری بودن می باشد
مدیرکل بهزیستی استان زنجان با اشاره به اینکه در سطح استان زنجان تعداد 37 مرکز مشاوره وجود دارد، افزود: تعداد 19 هزار و 855 نفر به این مراکز مراجعه کردند.
محمدی افزود: در مباحث مطرح شده در مراکز مشاوره پیرامون اختلافات خانوادگی تعداد 2 هزار و 540 نفر یعنی حدود 8 درصد سازش حاصل شده است.
انتهای پیام/ش