خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 31 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزارت دارایی رژیم صهیونیستی: هزینه روزانه جنگ 246 میلیون دلار است

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 03 آبان 1402 - 22:16
وزیر دارایی رژیم صهیونیستی با اعلام به محاق رفتن بودجه جاری و سال آینده رژیمش اعلام کرد، به طور حتم بودجه جدیدی در این رابطه نوشته خواهد شد.
رژيم،جنگ،غزه،صهيونيستي،اقتصاد

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، بتسلئیل سموتریچ وزیر دارایی رژیم صهیونیستی اعتراف کرد، جنگ علیه غزه باعث شده است تا بودجه سال 2023 ـ 2024 رژیمش دچار اختلال شدید شده و باید تعدیل‌های زیادی در آن انجام بپذیرد.
سموتریچ که با رادیو ارتش رژیم صهیونیستی گفتگو می‌کرد افزود: تغییر وضعیت پیش روی (رژیم) اسرائیل از با ثبات به منفی توسط آژانس "استاندارد‌ اند پورز" او را چندان نگران نمی‌کند.
به گفته وزیر دارایی رژیم صهیونیستی جنگ علیه نوار غزه روزانه یک میلیارد شیکل (246 میلیون دلار) برای رژیمش هزینه دارد.
با این حال او اذعان کرد که هنوز نمی‌توان پیش بینی خاصی در رابطه با هزینه‌های غیر مستقیم جنگ بر اقتصاد داشت زیرا این اقتصاد به شکل قابل توجهی بر اثر جنگ فلج شده است و فراخوان نیروهای احتیاط از یک سو و حجم گسترده موشک‌هایی که از نوار غزه به سوی عمق (رژیم) اسرائیل شلیک می‌شوند، این اقتصاد را زمین گیر کرده است.
انتهای پیام/