خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رونالدو از راز تفاوت خود با دیگر بازیکنان گفت

مشرق | ورزشی | چهارشنبه، 03 آبان 1402 - 08:48
کریستیانو رونالدو بعد از درخشش در دیدار برابر الدحیل از راز تفاوت خود با دیگر بازیکنان گفت.
رونالدو،پيروزي،گل،فوتبال،بازي،النصر

به گزارش مشرق و به نقل از الشرق الاوسط، کریستیانو رونالدو در دیدار برابر الدحیل ستاره میدان بود.
این بازیکن پرتغالی در این بازی که با پیروزی ۴ بر ۳ النصر به پایان رسید، توانست دو گل به ثمر رساند و یک پاس گل هم به تالیسکا بدهد تا بیشترین نقش را در پیروزی تیمش داشته باشد.
رونالدو که ۳۸ سال سن دارد در سال ۲۰۲۳ با زدن ۴۳ گل بیشترین تعداد گل را در فوتبال جهان به نام خود کرده است.
او درباره درخشش خود گفت: من زیاد به آمار و رکوردها توجه نمی کنم.
راز من در این است که در فوتبال به دنبال لذت بردن هستم و به نظرم این پیام فوتبال است.
رونالدو درباره درخشش برابر الدحیل هم گفت: خوشحالم که در این بازی تاثیر گذار بودم و تیم به پیروزی دست پیدا کرد.
مهم ترین چیز برای من در شرایط کنونی این است که از بازی کردن لذت می برم و می توانم هم به النصر و هم به تیم ملی فوتبال پرتغال کمک کنم.
او در پایان گفت: من آمار و رکوردها را به کمک هم تیمی هایم و کادر فنی به دست می آورم.
من کریستیانو رونالدو با دیگران متفاوت هستم زیرا که به خوبی کار و تلاش می کنم.
النصر با پیروزی که در این بازی به دست آورد ۹ امتیازی شد تا در صدر جدول رده بندی گروه خود قرار گیرد.
پرسپولیس هم با شش امتیاز در رده دوم جای دارد این در حالی است که استقلال تاجیکستان و الدحیل یک امتیازی هستند.