خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امضای قرارداد «زمستان گرم» میان افغانستان و قطر

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 02 آبان 1402 - 16:40
هلال احمر افغانستان اعلام کرد برای تهیه کالاهای ضروری با دولت قطر قراردادی تحت عنوان «زمستان گرم» امضاء کرده است.
احمر،هلال،قطر،افغانستان،هرات،زلزله

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، دفتر مطبوعاتی هلال احمر افغانستان در بیانیه‌ای اظهار داشت: قراردادی تحت نام «زمستان گرم» میان «مولوی مطیع الحق خالص» رئیس این جمعیت و «احمد صلاح» مسئول هلال احمر پروژه‌های جهانی قطر در دوحه امضاء شده است.
براساس این قرارداد، هلال احمر قطر کالاهای ضروری زمستانی را به ارزش 78 هزار و 422 دلار خریداری می‌کند ‏و در اختیار نیازمندان در افغانستان قرار می‌دهد.
در بیانیه آمده است پیش از امضای این قرارداد، مقامات هلال احمر افغانستان و قطر درباره خسارت‌ها و کمک‌ها همچنین نیازمندی‌های زلزله زدگان هرات نیز گفتگو کردند.
احمد صلاح گفت برای امدادرسانی و تهیه موادغذایی اضطراری به زلزله زدگان در هرات کمک خواهد کرد.
مسئول هلال احمر قطر اظهار داشت: این کشور برای مداوای کودکان مبتلا به بیماری سوراخ قلب و تجهیز بیمارستان‌های مربوط به این بیماری در افغانستان همکاری خواهد کرد.
رئیس هلال احمر حکومت افغانستان طی روزهای اخیر برای جلب کمک‌های بشردوستانه برای آسیب دیدگان زلزله هرات در دوحه پایتخت قطر به سر می برد.
انتهای پیام/.