خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

`پذیرش چک‌های قدیمی محدود شد/ آمار جدید از چک‌های برگشتی در مردادماه - تسنیم

تسنیم | اقتصادی | سه شنبه، 02 آبان 1402 - 08:26
براساس آمار چک های مبادله ای در مرداد ماه سال 1402، حدود 8 میلیون فقره چک به ارزشی حدود 4953 هزار میلیارد ریال مبادله شد که نسبت به ماه قبل از نظر تعداد، 2.8 درصد و از نظر مبلغ، 2.6 درصد افزایش نشان می دهد.
درصد،بانك،چكاوك،سامانه

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، آمارهای جدید بانک مرکزی نشان میدهد که طی مردادماه 1402،بالغ بر 90.9 درصد از کل چک‌های مبادله‌شده در سامانه چکاوک وصول شده است.
این نسبت از نظر مبلغی نیز معادل 86.7 درصد است.
بنابراین در مردادماه امسال 9.1 درصد از چک‌های مبادله شده در سامانه چکاوک برگشت خورده است؛ این درحالی است که در تیرماه امسال 91.2 درصد از کل چک‌های مبادله شده در سامانه چکاوک وصول و 8.8 درصد چک‌ها برگشت خورده بود.
پذیرش چک‌های قدیمی در شعب بانک صادرکننده از نیمه مهرماه
گفتنی است، با ابلاغ رسمی بانک مرکزی، پذیرش و تبادل چک‌های صیادی قدیمی (دسته چک‌های صادرشده قبل از سال 1400) از نیمه مهرماه صرفا در بانک صادرکننده چک قابل انجام است.
برهمین اساس، دارندگان دسته‌چک‌های قدیمی می‌توانند با مراجعه به شعب خود نسبت به تعویض این دسته‌چک‌ها با دسته‌چک‌های جدید (چک‌های صیادی بنفش رنگ) اقدام کنند.
انتهای پیام/