اشتغال مضاعف در رفسنجان ایجاد شود
رفسنجان - فرماندار رفسنجان گفت: باید تلاش کنیم با حفظ سطح اشتغال فعلی، اشتغال مضاعف در این شهرستان ایجاد شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید فصیحی هرندی پیش از ظهر یکشنبه در کارگروه اشتغال شهرستان رفسنجان اظهار کرد: اشتغال یکی از اولویتهای اصلی این شهرستان است و اگر بتوانیم در خصوص معرفی به اشتغال به صورت نظام مند عمل کنیم بهتر است، این معرفی به اشتغال از طریق موسسات کاریابی که البته تنها یکی در رفسنجان وجود دارد انجام شود.
وی افزود: باید تدابیری اندیشیده شود که این موسسات کاریابی به دو تا سه موسسه در رفسنجان افزایش یابد و رقابتی بین آنها به وجود بیاید.
وی بیان کرد: باید بتوانیم از طریق موسسات کاریابی ارتباط نظام مند جوانان را با مراکزی که اشتغال آفرین هستند برقرار کنیم و راه توصیه و معرفیهای موردی را سد کنیم تا عدالت در مسئله اشتغال بهتر صورت بگیرد و ما به عنوان دستگاههای متولی با وجدان راحت تری میتوانیم به این قضیه بپردازیم.
فرماندار رفسنجان تصریح کرد: انتظاری که از دستگاهها و شرکتها و متولیان امر اشتغال داریم این است که در سقف آنچه که برای آن تسهیلات و شغل پایداری که گرفتند در تعهد خود بمانند و اینطور نباشد که پس از گرفتن تسهیلات پس از مدتی نیرویی که وارد مجموعه شده به دلایل مختلف خارج شود.
فصیحی هرندی تصریح کرد: کسانی که تسهیلات اشتغالزایی دریافت کردهاند به تعهدات اشتغال خود پایبند باشند و دستگاههای نظارتی نیز به این موضوع نظارت کافی را داشته باشند.
فرماندار رفسنجان عنوان کرد: ما هیچ وقت نباید از دستگاههایی که در سطح کارشناسی اشتغال دارند توقع نداشته باشیم نیرو به آنها اضافه شود چرا که اضافه کردن نیرو باعث اختلال در آن دستگاه میشود.
فصیحی هرندی با بیان اینکه باید تلاش کنیم با حفظ سطح اشتغال فعلی، اشتغال مضاعف در شهرستان ایجاد شود، تأکید کرد: ممکن است افرادی که سالهای سال دنبال اشتغال بودهاند اما هیچ منفذی برای ورود به دستگاههای اشتغالزا ندارند بیکار باشند اما در عین حال کسانی هم هستند که همه خانواده آنها در یک دستگاه که هیچ مقرراتی بر آن نیست کار میکنند که این مسائل سبب نارضایتی نهفته ای در بین اقشار مردم میشود که مضرات آن به مردم میرسد.
فرماندار رفسنجان تصریح کرد: با اتفاقات خوبی که در زمینههای صنعتی و کشاورزی در رفسنجان شاهد خواهیم بود، دورنمای خوبی از اشتغال در این شهرستان وجود دارد.
فصیحی هرندی یادآور شد: در زمینه اقتصاد مقاومتی نیز فرصتهای مناسبی در رفسنجان داریم که از مدیران مس سرچشمه در این خصوص و همکاریهای بخش صنعت، کشاورزی و … تشکر میکنم امیدواریم از این فرصت بوجود آمده در زمینه طرحهای اقتصاد مقاومتی به خوبی بهره برداری کنیم.
فصیحیهرندی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: مشکل سرمایه در گردش باید به کمک بانکها برطرف شود کسی که سالها زحمت کشیده واحد تولیدی او باید حفظ شود نه اینکه به دلیل مشکل سرمایه در گردش تعطیل شود.
وی بیان کرد: پروندههایی که برای دریافت تسهیلات به بانکها میرود و رد میشود بازبینی شود، ارفاق صورت گیرد و در چارچوب قانون مشکلشان حل شود در چرخه تولید بمانند.
اختصاص ۳ میلیارد تومان اعتبار برای مشاغل خانگی شهرستان
کارشناس اشتغال اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی رفسنجان نیز در این جلسه گفت: ۵۷۴ مورد سال گذشته درخواست تسهیلات اشتغال داشتیم که ۲۴۴ مورد به کمیته فنی شهرستان و استان معرفی و نهایی شده است.
مهدیه زاهدی افزود: امسال یکهزار و ۸۱۸ شغل تعهد دستگاههاست که شغل ایجاد کرده و در سامانه رصد ثبت کنند که یک هزار شغل نسبت به سال گذشته کمتر است.
وی اضافه کرد: در سال جاری ۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار برای مشاغل خانگی شهرستان اختصاص یافته است.