خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راه‌اندازی 9 سایت بزرگ پرورش ماهی در حاشیه شاهرود

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 19 خرداد 1398 - 14:46
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از افزایش ظرفیت تولید آبزیان با اجرای طرح توسعه آبزی‌پروری در حاشیه شاهرود خبر داد.
استان،طرح،شاهرود،ماهي،پرورش،اجراي،جهت

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از افزایش ظرفیت تولید آبزیان با اجرای طرح توسعه آبزی‌پروری در حاشیه شاهرود خبر داد.
به گزارش ایسنا، فاطمه خمسه در جلسه بررسی طرح مطالعه رودخانه شاهرود جهت سرمایه‌گذاری اجرای سایت‌های آبزی‌پروری که با حضور معاون سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و اعضا برگزار شد، اظهار کرد: کار مطالعات نه سایت بزرگ پرورش ماهی در طول شاهرود آغازشده و مشاور طرح در حال انجام مطالعات و طراحی سایت است.
وی هدف از اجرای این طرح را افزایش تولید ماهی و اشتغال‌زایی در بخش کشاورزی برشمرد و اعلام کرد: در استان قزوین به دلیل وجود رودخانه شاهرود، آبزی‌پروری رونق داشته و یکی از ظرفیت‌های استان محسوب می‌شود به همین جهت این طرح در قالب نه سایت به ظرفیت 9000 تُن طراحی شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین تشریح کرد: پرورش ماهی در آب‌های داخلی راهی مناسب جهت تولید پروتئین مرغوب و ایجاد اشتغال است که با توجه به تنوع آب و هوایی در مناطق مختلف استان موقعیت مناسبی جهت پرورش ماهیان سردابی، گرمابی، خاویاری و سایر گونه‌ها فراهم‌ شده است.
خمسه در پایان با تأکید بر اینکه در اجرای طرح‌های آبزی‌پروری باید شرایط زیست‌محیطی لحاظ شود، تصریح کرد: توسعه پرورش ماهی در آب‌های داخلی علاوه بر تولید پروتئین مرغوب می‌تواند با ایجاد اشتغال و درآمد در توسعه اقتصادی منطقه نقش مؤثری داشته باشد.
انتهای پیام