خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عربستان: ما با قاطعیت مخالف کوچاندن اجباری فلسطینیان هستیم

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 29 مهر 1402 - 16:18
وزیر امور خارجه عربستان سعودی امروز در نشست قاهره گفت که عربستان سعودی با قاطعیت مخالف کوچاندن اجباری فلسطینیان از سرزمین خودشان است.
غزه،صهيونيستي،عربستان،اعلام،نوار،سعودي،رژيم،خارجه،وزير،گزارش

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان سعودی امروز شنبه در نشست قاهره از رژیم صهیونیستی خواست به قوانین بین‌المللی احترام بگذارد و اعلام کرد که عربستان سعودی با قاطعیت هرگونه تلاش برای کوچاندن اجباری فلسطینیان را محکوم می کند.
وزیر خارجه عربستان اظهار داشت: ما به مخالفت قاطع خود در نقض قوانین بین‌المللی و بشردوستانه توسط هر کدام از طرفین تاکید می‌کنیم.
وزیر امور خارجه عربستان سعودی هدف قرار دادن غیرنظامیان را محکوم و اعلام کرد: خواستار اعمال فشار جامعه جهانی بر اسرائیل جهت پایان دادن به محاصره غزه هستیم.
اولویت اصلی ما توقف حملات نظامی علیه غزه است.
رژیم صهیونیستی در پانزدهمین روز عملیات «طوفان الاقصی» مناطق مختلف نوار غزه را آماج حملات هوایی خود قرار داد.
از سوی دیگر، وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد: بر اثر تجاوزات مستمر دشمن صهیونیستی و محاصره وحشتناک غزه، 7 بیمارستان در نوار غزه کاملا از خدمت خارج شده است.
بر اساس این گزارش، تیم‌های پزشکی به دلیل پر شدن ظرفیت بیمارستان‌ها و نبود امکانات در حال مداوای مجروحان روی زمین هستند.
وزارت بهداشت فلسطین همچنین از کمبود شدید دارو در همه بیمارستان‌های نوار غزه خبر داده و اعلام کرد در شرایطی که مردم به خاطر قطعی آب مجبور به استفاده از آب‌های آلوده هستند خطر گسترش بیماری‌های واگیردار نیز افزایش یافته است.
بر اساس گزارش وزارتخانه مذکور، تجاوزات رژیم صهیونیستی به غزه 4385 شهید برجای گذاشته که در بین آن‌ها 1756 کودک و 976 زن وجود دارد.
همچنین تعداد مجروحان نیز به 13561 نفر افزایش یافته است.
انتهای پیام/